Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Θερμοκρασίες Οκτώβρη: "Το Μαγιάπριλο χιονίζει..." - Προειδοποίηση από τον Τάσο Αρνιακό

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

27 Μαΐου 2020 22:41
Θερμοκρασίες Οκτώβρη:
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για την κακοκαιρία, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή. Μάλιστα, αύριο Πέμπτη φαίνεται να είναι το αποκορύφωμά της, αφού αναμένονται ακόμα και χιόνια στα ορεινά.

Η Μαγιάτικη κακοκαιρία φέρνει βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, και πάνω από όλα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Παρά τις τοπικές καταιγίδες και τις σποραδικές βροχές, ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μόλις τους 22 βαθμούς στην Αττική.

Ο καιρός δεν διαφέρει πολύ την Παρασκευή, αφού αναμένονται νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, αν και αναμένεται και δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρόγνωση για όλες τις περιοχές της Ελλάδας στο βίντεο παρακάτω:

«Η αυριανή μέρα χρήζει προσοχής στην Αττική» - Μήνυμα-προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Μήνυμα-προειδοποίηση έστειλε ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λέγοντας ότι η αυριανή μέρα χρήζει προσοχής στην Αττική. Επίσης, και ο Τάσος Αρνιακός μίλησε για τα έντονα φαινόμενα αυτών των ημερών, που συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, θα υπάρξει δεύτερο μεγάλο κύμα κακοκαιρίας σύντομα.

Δείτε το μήνυμά του:

Φίλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών - καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας!

Αντίθετα για την πόλη της Θεσ/νικης η πιθανότητα για κάτι το αξιόλογο την Πέμπτη είναι σχετικά μικρή!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

⚠️ Φιλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Wednesday, 27 May 2020

Η εξέλιξη του καιρού μέχρι και τη Δευτέρα για όλη τη χώρα:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share