Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Τραγικός θάνατος για άνδρα που έπεσε στον ακάλυπτο (photo)

Θρήνος

27 Μαΐου 2020 17:32
Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Τραγικός θάνατος για άνδρα που έπεσε στον ακάλυπτο (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας το μεσημέρι της Τετάρτης στους Αμπελόκηπους, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, συνθήκες, έπεσε σε ακάλυπτο χώρο κτιρίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το περιστατικό σημειώθηκε σε κτήριο, στη συμβολή των οδών Αχαΐας και Δουκίσσης Πλακεντίας, στους Αμπελόκηπους. Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άτομα, περιπολικό της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το άτομο απεγκλωβίστηκε από τον ακάλυπτο χώρο του κτηρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανατροπή από τον δικηγόρο της 34χρονης: «Δεν είχε...» - Γρίφος η επίθεση με βιτριόλι (Video)

Διαψεύδονται τελικά οι πληροφορίες που ήθελαν τις αστυνομικές Αρχές να έχουν εντοπίσει τον οδηγό που μετέφερε την μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, χθες ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε και μάλιστα ανέφερε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε για την επίθεση και πρόσθεσε ότι άφησε την «μαυροφορεμένη» λίγα μέτρα πιο κάτω, περίπου 7 λεπτά προτού η δράστις ρίξει το βιτριόλι στην 34χρονη.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο δικηγόρος, της νεαρής κοπέλας, Απόστολος Λύτρας καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 διέψευσε αυτές τις πληροφορίες σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Επίσης, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Αποστόλης Λύτρας, μίλησε σήμερα το μεσημέρι και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας:

«Η κοπέλα δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Δεν είναι απλή η υπόθεση...Δεν το θεωρώ τυχαίο μες την Καλλιθέα το πρωί που έχει κόσμο, που υπάρχουν πολλές κάμερες να μην έχουμε ούτε ένα στοιχείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Λύτρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share