Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η αυριανή μέρα χρήζει προσοχής στην Αττική» - Μήνυμα-προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

27 Μαΐου 2020 16:23
«Η αυριανή μέρα χρήζει προσοχής στην Αττική» - Μήνυμα-προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μήνυμα-προειδοποίηση έστειλε ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λέγοντας ότι η αυριανή μέρα χρήζει προσοχής στην Αττική. Επίσης, και ο Τάσος Αρνιακός μίλησε για τα έντονα φαινόμενα αυτών των ημερών, που συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, θα υπάρξει δεύτερο μεγάλο κύμα κακοκαιρίας σύντομα.

Δείτε το μήνυμά του:

Φίλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών - καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας!

Αντίθετα για την πόλη της Θεσ/νικης η πιθανότητα για κάτι το αξιόλογο την Πέμπτη είναι σχετικά μικρή!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

⚠️ Φιλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Wednesday, May 27, 2020

Η εξέλιξη του καιρού μέχρι και τη Δευτέρα για όλη τη χώρα:

«Προσοχή στους κεραυνούς και το χαλάζι, άστατος καιρός και σήμερα (27/5) από...» - Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μας προειδοποιεί για τον άστατο καιρό που συνεχίζεται και σήμερα (27/5), αναφέροντας το πότε θα ενταθούν τα φαινόμενα, ενώ μίλησε και για ύπαρξη κεραυνών και χαλαζοπτώσεων.

Προς το μεσημέρι και το απόγευμα, λοιπόν, οι συννεφιές θα γίνουν πιο έντονες και θα εκφραστούν σε ισχυρές καταιγίδες σε όλη σχεδόν την χώρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open. Οι άνεμοι θα πνεύσουν μέχρι τα 6 μποφόρ και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς, ενώ ο Θοδωρής Κολυδάς μας εξηγεί το λόγο, που έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη το σκηνικό θα είναι παρόμοιο, με τους ανέμους έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 14-20 βαθμούς στο Λεκανοπέδιο και στους 13-18 στη συμπρωτεύουσα.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share