Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα (photo)

Αυξημένη κίνηση

27 Μαΐου 2020 15:59
Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας - Που παρατηρείται μποτιλιάρισμα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση αυτή τη στιγμή στους δρόμους της Αθήνας, με έντονο μποτιλιάρισμα να παρατηρείται στην κάθοδο της Μεσογείων. Ενώ, θανατηφόρο τροχαίο είχαμε στη στη Θεσσαλονίκη, όπου οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 45χρονο στον Εύοσμο, ο οποίος ήταν πεζός, εγκαταλείποντάς τον μάλιστα.

Επίσης, αυξημένη είναι η κίνηση επί της λεωφόρου Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα, εκεί όπου οι οδηγοί οφείλουν να έχουν υπομονή στο τιμόνι. Κίνηση τώρα καταγράφεται και στην λεωφόρο Αλεξάνδρας στο καθοδικό ρεύμα, στο ύψος του Πεδίον του Άρεως. Χαμηλές ταχύτητες και στην Βασιλίσσης Σοφίας, στο ανοδικό ρεύμα, από το ύψος της Σέκερη μέχρι και την Ηρώδου Αττικού.

Ο δακτύλιος στην Αθήνα δεν ισχύει μέχρι το τέλος Μαΐου, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Επίσης λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως τις 08-06-2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Ένας 31χρονος αναβάτης δικύκλου έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες το βράδυ, στην εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ευκαρπίας και στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης, ανατριχίλα προκαλεί ένα φοβερό τροχαίο, που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δωρυλαίου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Σοκαριστικό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη Λ. Μαραθώνος χθες (23/5) το βράδυ, με μία οδηγό να χάνει πλήρως τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να πέσει μια κολώνα, χωρίς όμως να πάθει ζημιά ευτυχώς.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, η 25χρονη οδηγός χρησιμοποιούσε το κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί η προσοχή της και να χάσει την αίσθηση του χώρου. Το συμβάν έγινε περίπου στις 21:00 στο ύψος του Νέου Βουτζά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο κινητήρας του αυτοκινήτου έχει «ανέβει» μέχρι το ταμπλό του αυτοκινήτου, μάρκας Smart, ενώ ένα «διπλό» τροχαίο σοκάρει την Κρήτη.

Η νεαρή οδηγός, κάτοικος Νέας Μάκρης, κατάφερε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο, που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί σε νοσοκομείο όπερ κι εγένετο, παρότι είχε τις αισθήσεις της και πέρα από μικρές αμυχές και βέβαια το ψυχολογικό σοκ, ήταν ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share