Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Ίσως να είναι κοντινό πρόσωπο της 34χρονης η "μαυροφορεμένη"

Τι εξετάζεται;

26 Μαΐου 2020 21:21
Επίθεση με βιτριόλι: Ίσως να είναι κοντινό πρόσωπο της 34χρονης η

Οι νέες έρευνες επικεντρώνονται και στον κοντινό κύκλο της 34χρονης Ιωάννας, καθώς υπάρχει συναισθηματική σύνδεση μεταξύ θύτη και θύματος, σύμφωνα με την κλινική εγκληματολόγο, κ.Ιωάννου.

Πρόκειται για ένα άτομο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα της, είτε θυμού, είτε ζήλιας, και ενδεχομένως πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας. Είναι μια πράξη μίσους, που είχε σκοπό να βασανίσει την κοπέλα, ενώ μπορεί να υπήρξε και μεσάζοντας, που προμήθευσε το βιτριόλι στην "μαυροφορεμένη." Μάλιστα βρέθηκε και ο οδηγός που την μετέφερε, και είναι κοντά στην ταυτοποίησή της.

Σημασία παίζει και η κατάθεση ότι μπορεί ο θύτης να είναι υπεράνω πάσης υποψίας, από το εγγύτερο περιβάλλον, και να υπήρξε μια διεστραμμένη εκδήλωση αγάπη, κάτι που έχει γίνει και σε άλλες επιθέσεις με βιτριόλι. Δεν έγινε αντιληπτή και δεν υπάρχει κάποια κατάθεση μέχρι στιγμής, για αυτό και μπορεί να υπάρχουν και συνεργοί στο έγκλημα που επίσης δεν έγιναν αντιληπτοί.

Πρόκειται σίγουρα για προμελετημένο έγκλημα. Δείτε όλα όσα είπα στο παρακάτω βίντεο:

Μίλησε η 34χρονη: Αποκαλύψεις για την «μαυροφορεμένη» γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη κατάθεση της 34χρονης στους αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με σκοπό αποσπάσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να σχηματίσουν το προφίλ της δράστριας που της επιτέθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Οι τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν στο νοσοκομείο για αρκετές ώρες, ωστόσο η συνομιλία τους με την άτυχη 34χρονη δεν κράτησε πάνω από 30 λεπτά, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ιωάννα. Ενώ, για πρώτη φορά στενή φίλη της 34χρονης Ιωάννας σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες την υγεία του θύματος!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Ιωάννα περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται». Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για το αν η δράστις της θύμισε κάτι, εκείνη απάντησε πως «δεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι», επιμένοντας στα αρχικά στοιχεία που είχε δώσει μετά το περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share