Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο λόγος που έχουμε άστατο καιρό - Ο Θοδωρής Κολυδάς προειδοποιεί για χαμηλές θερμοκρασίες

Αλλάζει το Σάββατο

26 Μαΐου 2020 20:45
Ο λόγος που έχουμε άστατο καιρό - Ο Θοδωρής Κολυδάς προειδοποιεί για χαμηλές θερμοκρασίες

Ο Θοδωρής Κολυδάς στην πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα προειδοποιεί, ότι η θερμοκρασία θα είναι έως και 3 βαθμούς χαμηλότερη, από αυτή που θεωρείται φυσιολογική για την εποχή.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο καιρός αλλάζει ξανά από το Σάββατο με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ επισήμανε τον λόγο που είναι άστατος. Να σημειωθεί ότι μέχρι και το τέλος της εβδομάδας αναμένονται μπόρες και καταιγίδες, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, κάτι που έχει προβλέψει και ο Τάσος Αρνιακός.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

"Πνίγεται" η Αθήνα

Μέσα σε μόλις λίγες ώρες, η Αθήνα πρόλαβε να «πλημμυρίσει», μιας και έχει ξεσπάσει μία μεγάλη καταιγίδα αυτή τη στιγμή στο κέντρο, όπως άλλωστε μας είχαν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι. Το σκηνικό του καιρού άλλαξε πολύ ξαφνικά, και όπως μεταδίδει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, μέσα από το δελτίο που εξέδωσε, η κακοκαιρία πρόκειται να κρατήσει μέχρι και το πρωί της Τετάρτης.

Ισχυρά φαινόμενα αναμένονται κατά το υπόλοιπο της Τρίτης 26/05 και έως το πρωί της Τετάρτης 27/05, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr.

Βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας καθώς και στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στη Θράκη και από τις βραδινές ώρες κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός που αναμένεται έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 27/05 καθώς και οι περιοχές όπου η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη.

"Από το μεσημέρι και μετά ισχυρή κακοκαιρία...": Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Ραγδαία αναμένεται η επιδείνωσή του από το μεσημέρι και μετά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Η κακοκαιρία που πλήττει από χτες την χώρα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες! Η μέρα ξεκινά με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές συννεφιές αλλά προς το μεσημέρι θα εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και χαλάζι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 μέχρι 25 βαθμούς κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share