Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Κρανίδι: Νέα κρούσματα κορωνοϊού - Περιορισμός κυκλοφορίας στη δομή μεταναστών

Συναγερμός

26 Μαΐου 2020 16:28
Συναγερμός στο Κρανίδι: Νέα κρούσματα κορωνοϊού - Περιορισμός κυκλοφορίας στη δομή μεταναστών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στους διαμένοντες στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι και τα υπουργεία Μετανάστευσης & Ασύλου, Προστασίας του Πολίτη και Υγείας προχωρούν σε αυστηρό περιορισμό της κυκλοφορίας των διαμενόντων για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε συνολικά 125 δείγματα από διαμένοντες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ενώ στη δομή μετέβη και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην περιοχή με τη συμμετοχή του υφυπουργού Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Σημειώνεται επίσης, ότι θα επιτρέπεται κατ' εξαίρεση η είσοδος στους εργαζόμενους της δομής, σε αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και στο προσωπικό των υγειονομικών μονάδων.

Συναγερμός στο Κρανίδι: Δύο βρέφη θετικά στον κορωνοϊό μεταφέρονται στο «Παίδων» (Video)

Συναγερμός σήμανε στο Κρανίδι καθώς δυο βρέφη βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1. Ενώ, πριν από λίγο ανακοινώθηκαν ακόμη 7 μόλις νέα κρούσματα στην χώρα μας.

Αυτή την στιγμή, διασώστες του ΕΚΑΒ παραλαμβάνουν τα παιδιά από τη δομή όπου φιλοξενούνται για να μεταφερθούν σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα. Μαζί με τα δύο παιδιά, στο νοσοκομείο θα μεταφερθούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, και οι μητέρες για να λάβουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Φοβερές εικόνες από το Κρανίδι: Πανικός στη διανομή προϊόντων στους μετανάστες

Φοβερές είναι οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου από το Κρανίδι, με τον πανικό να επικρατεί στη διανομή προϊόντων στους μετανάστες, οι οποίοι αποφασίστηκε από τον Νίκο Χαρδαλιά, όπως ο ίδιος τόνισε, να κλειστούν σε καραντίνα.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες όρμησαν στην κυριολεξία πάνω στα προϊόντα με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που είχαν επιφορτιστεί με το μοίρασμα να αποχωρήσουν αφού η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share