Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Είδα ότι το παιδί ανέπνεε, αλλά...": Σοκάρει μαρτυρία για την υπόθεση με την πτώση ασανσέρ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

26 Μαΐου 2020 10:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύεται ο 30χρονος τεχνικός του ασανσέρ μετά το φρικτό ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης σε πολυκατοικία στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το ασανσέρ καταπλάκωσε το νεαρό άνδρα ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Μάλιστα, μετά το ατύχημα υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο οποίο συμμετείχαν όλες οι χειρουργικές ειδικότητες.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1;

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Είδα την καμπίνα σταματημένη στο ενδιάμεσο του ισογείου και μια σκάλα διαλυμένη. Είδα ότι το παιδί ανέπνεε αλλά έβγαζε ένα βρόγχο». «Είχε και ένα τροχό μαζί του με μπαλαντέζα, που σημαίνει ότι έκανε κάποια εργασία», συνέχισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Κουκέλης ο οποίος διαμένει στην περιοχή.

«Το ασανσέρ σταμάτησε μόλις ένα μέτρο από το έδαφος και αυτό ίσως τον έσωσε και δεν τον αποτελείωσε», κατέληξε.

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Το αριστερό της μάτι έχει καεί! Ζήτησε να...": Σοκαριστικές εξελίξεις με την 34χρονη

Σοκάρουν οι εξελίξεις με την 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, το μάτι της οποίας έχει καεί.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο, Μ. Καλοφώνου, για την πορεία της υγείας της άτυχης 34χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Καλλιθέα και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την κατάστασή της αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το αριστερό της μάτι έχει καεί άλλα όχι πλήρως.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση της 34χρονης στην Καλλιθέα

"Είμαστε στην άμεση μετεγχειρητική περίοδο. Χειρουργήθηκε την Παρασκευή. Ως προς το χειρουργείο της είναι καλά, πήγε καλά το χειρουργείο της. Τώρα ως προς την γενική της κατάσταση κατανοείται πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έζησε ένα τεράστιο πλήγμα. Έχει ζητήσει να μάθει πως είναι και πως θα είναι το πρόσωπό της και η αλήθεια είναι πως πρέπει κι εμείς να πούμε πράγματα που δεν είναι ψέμματα και σιγά σιγά να την προσαρμόσουμε στην ιδέα ότι έχει πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά της. Είναι ολικού πάχους εγκαύματα. Επιβάλλεται να ασχοληθούν επαγγελματίες ψυχολόγοι για να προσεγγίσουν το κορίτσι αυτό. Ενδιαφέρθηκα να μιλήσω μαζί της, όπως σε κάθε ασθενή, γιατί πρέπει να υπάρξει μια σχέση θεράποντος και ασθενούς για να μπορέσει εμπιστευτεί και να βοηθήσει τον εαυτό της. Φυσικά δεν μιλήσαμε για τίποτα άλλο παρά μόνο για την υγεία της. Χρειάζεται χρόνο η κοπέλα για να μπορέσει να επικοινωνήσει. Το αριστερό της μάτι έχει καεί αλλά ελπίζουμε όχι τελείως και είμαστε πιο θετικοί από την πρώτη εκτίμηση. Περιμένουμε όμως. Την βλέπουν οι οφθαλμίατροί μας καθημερινά και προς το παρόν δεν έχουμε κάτι καινούργιο να πούμε γι'αυτό. Ευτυχώς δεν έχει καεί μέσα στο στόμα, ούτε στην μύτη το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share