Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επική ατάκα Μητσοτάκη σε καταστηματάρχη: «Για δώσε τα αμύγδαλα που με είχες κεράσει και είχε πάει γούρι»

Κλάμα

26 Μαΐου 2020 09:46
Επική ατάκα Μητσοτάκη σε καταστηματάρχη: «Για δώσε τα αμύγδαλα που με είχες κεράσει και είχε πάει γούρι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επική ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε από καταστηματάρχη να τον κεράσει τα αμύγδαλα που του είχαν πάει γούρι προεκλογικά.

Στον Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει ακόμα μία βόλτα και να αφουγκραστεί τις αντιδράσεις τους κόσμου στο άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο.

Ο Πρωθυπουργός πέρασε και από ένα κατάστημα που πουλούσε ξηρούς καρπούς και από το οποίο είχε περάσει προεκλογικά και τον είχαν κεράσει αμύγδαλα.

Το θεώρησε γούρι και χθες, όταν πέρασε από το ίδιο σημείο δεν το ξέχασε...

«Κάτι με είχες κεράσει προεκλογικά. Κάτι αμύγδαλα, θυμάμαι καλά; Για δώσε λίγο, είχε πάει γούρι», έλεγε στον καταστηματάρχη, ο οποίος συμφωνούσε και αμέσως πήρε ένα σακουλάκι το οποίο το γέμισε για να του το δώσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1:25 του παρακάτω videο στο Athensmagazine.gr:

Επίσκεψη στον Πειραιά

Σήμερα άνοιξε και ο κλάδος της εστίασης, κάτι που περίμεναν πολλοί συμπολίτες μας με ανυπομονησία. Ας κάνουμε κι αυτό το βήμα επιστροφής της καθημερινότητάς μας με την ίδια υπεύθυνη στάση που έχουμε κρατήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ας προστατέψουμε όσα έχουμε κερδίσει!

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, May 25, 2020

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Τσιόδρας θα μείνει σύμβουλός μου - Δεν έγινε κάτι αξιόλογο στον Έβρο»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφ' όλης της ύλης στο Star, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας θα παραμείνει σύμβουλός του μετά την κρίση του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα επεσήμανε, ότι στον Έβρο δεν έγινε κάτι άξιο του ντόρου που ακολούθησε.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, μέσω μεγάλης του συνέντευξης στη Μάρα Ζαχαρέα, αναφέρθηκε σε ζητήματα, όπως η υγεία και η οικονομία της χώρας και τις αλλαγές που γνώρισαν, εξαιτίας της πανδημίας, τονίζοντας ότι πάντα θα είναι πρώτο του μέλημα θα είναι η εξασφάλιση της δημόσιας υγείας, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα για ανασύνταξη.

Στο τέλος, επίσης, έκανε λόγο και για πιθανές πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό, αποκλείοντας κάθε τέτοια περίπτωση.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει» ήταν το μήνυμα που έστειλε ξεκινώντας την συνέντευξη ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο ζήτημα της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, οι αποστάσεις και οι συστάσεις ούτως ώστε να παραμείνει καλή η επιδημιολογική εικόνα στη χώρα μας. Παράλληλα όμως τόνισε πως «αφήσαμε τα δύσκολα πίσω μας».

«Οι πολίτες υπέστησαν ένα οικονομικό κόστος για να διασφαλίσουν τη Δημόσια Υγεία. Προφανώς και κάναμε τη δύσκολη δουλειά για να επανέλθουμε σε μια νέα κανονικότητα. Για να λειτουργήσει η οικονομία. Θα αρχίσουμε να ανοίγουμε σταδιακά για τουρίστες από τις 15 Ιουνίου, αλλά προσπαθούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει σε 5 εβδομάδες από τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανοίξουμε για τουρίστες από αντίστοιχες χώρες με ίδια επιδημιολογικά στοιχεία, γι αυτό και κάνουμε δειγματοληπτικά τεστ», συνέχισε και συμπλήρωσε: «Όσο πιο αποτελεσματικά προστατέψουμε τη δημόσια υγεία, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθει η ανάπτυξη».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share