Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγωνία για τον 30χρονο: Δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο

Τι συμβαίνει;

25 Μαΐου 2020 21:26
Αγωνία για τον 30χρονο: Δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του 30χρονου συντηρητή ασανσέρ, ο οποίος στη διάρκεια εργασίας του καταπλακώθηκε από ανελκυστήρα πολυκατοικίας στο Παγκράτι, ενώ τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1 βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον δίνει μάχη για τη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος βρισκόταν στον 5ο όροφο μαζί με τον 42χρονο εργοδότη του. Όμως, λόγω λάθος συνεννόησης το κουβούκλιο δεν ασφαλίστηκε, ενώ ο συντηρητής έλυσε τα σχοινιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ασανσέρ να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση από τον 5ο όροφο στο υπόγειο με τον 30χρονο μέσα.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη η Πυροσβεστική, η οποία λίγη ώρα απεγκλώβισε τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Συναγερμός στο Παγκράτι - Επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου από φρεάτιο ασανσέρ

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμου από φρεάτιο ασανσέρ στο Παγκράτι επί της οδού Λαέρτου. Στο σημείο επιχειρούν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Συναγερμός έχει σημάνει και στη Βόνιτσα με μια 60χρονη γυναίκα να αγνοείται.

Παγκράτι: Πλήθος κόσμου στην πλατεία Βαρνάβα για ένα «takeaway» ποτό

Χαμός στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι για να αγοράσουν ένα ποτό take away. Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί με τα ποτά τους στο χέρι, τα οποία προμηθεύονται από περίπτερο και από δύο μπαρ, που πουλάνε αλκοόλ σε πλαστικό ποτήρι.

Μετά από τα σκηνικά στην Αγία Παρασκευή, που αυτή την στιγμή επικρατεί πανικός, μετά από το κλείσιμο της πλατείας για λόγους ασφαλείας, τώρα καταγράφεται ακόμα ένα.

Οι καταστηματάρχες αδιαφορούν για το πλήθος έξω από τα μαγαζιά τους, και για τον κίνδυνο που ελλοχεύει. «Εμείς πουλάμε takeaway, έχουμε μαζέψει τα τραπεζάκια και τις καρέκλες μας και δεν γίνεται να κάνουμε τον χωροφυλακα σε εκείνους που κάθονται στην πλατεία, δεν είναι δική μας δουλειά αυτό» αναφέρει υπάλληλος καταστήματος στην περιοχή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share