Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (photo-video)

Σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο

25 Μαΐου 2020 15:52
Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ στο χώρο του κινηματογράφου καθώς πέθανε σε ηλικία 92 ετών η ηθοποιός Χίθερ Τσασεν, γνωστή από την ερμηνεία της στη σειρά EastEnders του BBC. Ακόμη ένα σοκ στο Χόλιγουντ με την είδηση του θανάτου διάσημου ηθοποιού, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν προσπάθησε να δολοφονήσει την σύντροφό του.

Στην καριέρα της επίσης, εμφανίστηκε και στις σειρές The Bill, The Harry Hill Show και Crossroads, ενώ σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης με ονόματα όπως ο θρύλος του Carry On, Frankie Howerd.

Πέθανε ο ηθοποιός Μισέλ Πικολί

Ο Γάλλος ηθοποιός Μισέλ Πικολί, ο τελευταίος «γίγαντας» του γαλλικού σινεμά, πέθανε σε ηλικία 94 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του. Σοκ και θλίψη επικρατεί και στο χώρο της μουσικής μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop».

Ο Μισέλ Πικολί γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1925. Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς Γάλλους ηθοποιούς του 20ού αιώνα και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες σκηνοθετών όπως ο Λουίς Μπουνιουέλ, ο Μάρκο Φερέρι, ο Κώστας Γαβράς, ο Κλοντ Λελούς, ο Νάνι Μορέτι, ο Ζακ Ριβέτ, ο Άλφρεντ Χίτσκοκ, ο Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, ο Αλέν Ρενέ και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Είχε κερδίσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο φεστιβάλ των Καννών (1980) και την Αργυρή Άρκτο καλύτερου ηθοποιού στο Φεστιβάλ του Βερολίνου από κοινού με τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ(1982).

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό (photo)

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Σοκ και θλίψη επικρατεί και στο χώρο της μουσικής μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop».

Συγκεκριμένα, πέθανε στα στα 92 του ο βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ πατέρας του χολιγουντιανού σταρ, Μπεν Στίλερ. Με μία ανάρτηση στο Twitter ο ηθοποιός έγραψε: «Με λύπη ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου Τζέρι Στίλερ, έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια. Ήταν ένας φοβερός μπαμπάς και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Ανι για 62 χρόνια. Θα μας λείψει. Σ' αγαπώ μπαμπά».

Ο θρυλικός ηθοποιός Τζέρι Στίλερ, ήταν παντρεμένος με την Αν Μιάρα, επίσης ηθοποιό. Μπαμπάς και γιος έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κινηματογραφικά και τηλεοπτικά, με πιο γνωστή την ταινία «Zoolander», αλλά και τα «Heavyweights», «Hot Pursuit», «The Heartbreak Kid» και «Zoolander 2».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share