Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

38χρονος βίασε 64χρονη - Φρίκη προκαλούν όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας (photo-video)

Η γυναίκα είναι σε τεχνητό κώμα

25 Μαΐου 2020 12:44
38χρονος βίασε 64χρονη - Φρίκη προκαλούν όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 38χρονος για τη βίαιη επίθεση εναντίον μιας 64χρονης γυναίκας στο ανατολικό Χάρλεμ στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει η New York Post, ο 38χρονος Frankie Harris κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, βιασμό και σ3ξουαλική κακοποίηση μετά την επίθεση που άφησε το θύμα σε κατάσταση φυτού.

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει το περιστατικό, κατά την οποία ο δράστης επιτίθεται στη γυναίκα από πίσω και αφού επιχείρησε να την πνίξει, την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σ3ξουαλικά. Επίσης, την απόλυτη φρίκη έζησε μία 48χρονη νοσηλεύτρια με έναν άνδρα να την βιάζει επί 45 λεπτά.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε το 911 αφού εντόπισε τη γυναίκα να κείτεται στο έδαφος.

Φρίκη για 22χρονη - 34χρονος την βίασε, της έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα και την ανάγκασε να φάει τα κόπρανά της (Video)

Ισόβια στη φυλακή έστειλε το δικαστήριο έναν 34χρονο που έβγαλε τη μανία του σε μια 22χρονη γυναίκα, την οποία βίασε, της έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα και την ανάγκασε να φάει τα κόπρανά της κρατώντας της όμηρο για 23 ημέρες. Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση κορίτσι βιάστηκε από 4 αγόρια, όμως 2 χρόνια μετά, η μητέρα της κάνει μία τραγική ανακάλυψη στο μπάνιο

Ο 34χρονος καταδικάστηκε για 56 κατηγορίες σε ισόβια χωρίς αναστολή. Η 22χρονη είχε εγκαύματα στο 46% του σώματός της, σπασμένα κόκαλα και οι πληγές της είχαν μολυνθεί. Ο 34χρονος παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως βασάνισε την κοπέλα και της είχε πει να επιλέξει πως θα την σκοτώσει: πυροβολώντας την, χτυπώντας την ή πατώντας την με το αυτοκίνητο.

Η κοπέλα εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και αρχικά οι διασώστες θεώρησαν πως ήταν νεκρή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και για οκτώ εβδομάδες ήταν σε τεχνητό κώμα. «Ψυχολογικά και σωματικά έχω καταστραφεί. Δεν το εύχομαι στον χειρότερο εχθρό μου», δήλωσε η 22χρονη μέσω της δικηγόρου της.

Ο δικαστής ανέφερε πως ο 34χρονος έφτασε την 22χρονη λίγο πριν το θάνατο: «η ζωή του θύματος δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Έχει όμως ακόμα κουράγιο και αξιοπρέπεια».

Φρίκη: Άνδρας βίασε και σκότωσε 10χρονη με ειδικές ανάγκες!

Μπροστά στο πιο σοκαριστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στις Φιλιππίνες, καθώς μια 10χρονη με ειδικές ανάγκες βρέθηκε άγρια δολοφονημένη ενώ είχε βιαστεί.

Συγκεκριμένα, το πτώμα της Κάισι βρέθηκε πεταμένο σε ένα χαντάκι ενώ πριν χάσει την ζωή του το άτυχο κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού. Ο δολοφόνος στην συνέχεια της έλιωσε το κεφάλι με μια πέτρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για την δολοφονία της Κάισι με τις μαρτυρίες των κατοίκων να στρέφουν τις έρευνες προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ονόματι «Papa Jun», ο οποίος ήταν μαζί με το άτυχο κορίτσι πριν αυτό εξαφανιστεί. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 4 μηνών, το οποίο βιάστηκε από τον 30χρονο ξάδερφό του, με τον ίδιο να ομολογεί ότι «ήθελε να παίξει»!

«Είδαμε πως υπάρχουν ίχνη βιασμού. Δεν έχουμε να αποκαλύψουμε κάποια άλλη πληροφορία, οι έρευνες συνεχίζονται», ανέφερε η Αουρέλια, υπεύθυνη για τις έρευνες.

Από την άλλη, κραυγή για βοήθεια σε όποιον γνωρίζει κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη του δολοφόνου, απεύθυνε η μητέρα της 10χρονης, Μέλοντι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share