Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λουκέτο σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας

Τραγική εξέλιξη

25 Μαΐου 2020 09:20
Λουκέτο σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τίτλοι τέλους για μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, ο οποίος από την Παρασκευή έχει σταματήσει να εκπέμπει σήμα. Μάλιστα είναι ο δεύτερος που κλείνει μέσα σε λίγους μήνες.

«Την Παρασκευή 22/5/2020 η NSP σταμάτησε τη μετάδοση του σήματος της συχνότητας 103,3FM, διακόπτοντας οριστικά τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Sport24 Radio 103,3».

Αυτή ακριβώς ήταν η επίσημη ανακοίνωση της 24 Media για την οριστική διακοπή της λειτουργίας του Sport24 Radio στη συχνότητα 103,3.

H είδηση του οριστικού φινάλε είχε γίνει γνωστή στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, όταν και ενημερώθηκαν οι παραγωγοί, οι τεχνικοί και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές. Από τη στιγμή εκείνη, ο σταθμός έπαιζε μόνο μουσική.«Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον. Ο σταθμός από απόψε κλείνει τα μεσάνυχτα και από αύριο θα παίζει μόνο μουσική», είχε πει on air ο διευθυντής του, Παντελής Διαμαντόπουλος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο λόγος του φινάλε μετά από 5 χρόνια παρουσίας στα ερτζιανά, είναι καθαρά οικονομικός, με την πανδημία του κορωνοϊού να παίζει σημαντικότατο ρόλο στην απόφαση ο Sport24 Radio να κατεβάσει ρολά.

Λουκέτο σε 5 ελληνικές εφημερίδες λόγω κορωνοϊού

Πόσες στοιχηματικές εφημερίδες κυκλοφορούν εν Ελλάδι, κάθε Τρίτη και Παρασκευή και έβαλαν "λουκέτο" λόγω κορωνοϊού.

Η «Match Money», η «King Bet» και τα πιο… ιστορικά «Στοίχημα Προγνωσπόρ» και «12Χ μπουκ». Συν το «Super Στοίχημα» που προέκυψε τα τελευταία χρόνια.

Και, για πρώτη φορά στην πολύχρονη διαδρομή τους στο χώρο του ειδικού Τύπου, οι εφημερίδες προχωρούν σε αναστολή της έκδοσης τους! Προσωρινά, βεβαίως αλλά μέχρι να λυθεί το θέμα με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όλες βέβαια έχουν και τα ανάλογα sites του για ενημέρωση, και εντοπίσαμε αναλύσεις αγώνων… Λευκορωσίας, Αϊτής, Γουατεμάλας, Νιγηρίας, ό,τι κινείται.

Σημαίνοντα ρόλο έπαιξε βέβαια το κλείσιμο των 4.000 πρακτορείων ΟΠΑΠ, που αποτελούν το πιο βασικό αγοραστικό κοινό για τις εν λόγω εφημερίδες…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share