Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στο Χαλάνδρι

Σοκ

25 Μαΐου 2020 07:31
Σοβαρό τροχαίο στο Χαλάνδρι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη κατά τις πρώτες ώρες της Δευτέρας στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν, μια μέρα μετά το ανατριχιαστικό τροχαίο στην Μαραθώνος.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το αυτοκίνητο αφού εξετράπη της πορείας του, στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο.

​Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου του Χαλανδρίου και στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα άνδρες για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από πλήρωμα του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στην Κρήτη: «Διπλό» πρωινό τροχαίο με ένα νεκρό - Αναποδογύρισε αυτοκίνητο με γυναίκα και παιδί στην καμπίνα

Σοκ επικρατεί στην Κρήτη μετά από δύο τροχαία, που έλαβαν τόπο το πρωί του Σαββάτου (23/5), με το ένα μάλιστα να έχει έναν νεκρό, ενώ στο άλλο το αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος άνδρας επί της παλιάς εθνικής οδού, κοντά στην Αμερικάνικη Βάση των Γουρνών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε σε συρματοπλέγματα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Να σημειωθεί ότι η Κρήτη σε διάστημα λιγότερο των 2 ημερών θρηνεί και δεύτερο νεκρό στους δρόμους της, ενώ ένα φοβερό τροχαίο προ ημερών συγκλόνισε την Αχαΐα.

Αναφορικά με το δεύτερο τροχαίο, εκείνο συνέβη επί της Λεωφόρου Παπαναστασίου και με την συνδρομή των περαστικών, τα δύο άτομα βγήκαν από το εσωτερικό του οχήματος, χωρίς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά, με το όχημα να έχει αναποδογυρίσει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο παρέλαβε η μητέρα με το παιδί της μεταφέροντας τους στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα και χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Η αγωνία πάντως είχε χτυπήσει κόκκινο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share