Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Πάσσαρης: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην Ελλάδα (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις

24 Μαΐου 2020 21:18
Κώστας Πάσσαρης: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην Ελλάδα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο δικαστικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Κώστας Πάσσαρης καθώς ο διαβόητος κακοποιός μπαίνει στο δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Μέσω του δικαστικών αρχών της Ρουμανίας, όπου ο Κώστας Πάσσαρης κρατείται τα τελευταία χρόνια, ο έγκλειστος για βαρύτατα κακουργήματα κακοποιός αναμένει την απάντηση της εισαγγελίας Αθηνών στο αίτημά του. Επίσης, σοκάρουν τα λόγια του κακοποιού, λέγοντας: «Θέλω να με κρίνει η δικαιοσύνη όχι για...»

Ο καταδικασμένος σε δις ισόβια θέλει να μεταφερθεί σε ελληνικές φυλακές και σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, το Βουκουρέστι έχει συμφωνήσει στην έκτιση του υπολοίπου της ποινής του Πάσσαρη στη χώρα μας.

Κώστας Πάσσαρης: Καταδικάστηκε σε 45 έτη για 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών!

Καταδικάστηκε σήμερα Κώστας Πάσσαρης σε κάθειρξη 45 ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, και αποτελεί άλλη μια βαριά καταδική εις βάρος του.

Η δίκη του ξεκίνησε στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν ήδη φυλακισμένος στην Ρουμανία. Ο ίδιος έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι θέλει να είναι παρών στη δίκη του, ωστόσο η μεταγωγή του, για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του έχει επιβληθεί στην Ρουμανία, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Ο κακοποιός κρίθηκε ένοχος για 4 απόπειρες ανθρωποκτονιών που κατηγορήθηκε ότι τέλεσε στην πλατεία Βάθη το 2000, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Το δικαστήριο ακολούθησε την πρόταση του εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα έκρινε ότι το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε έχει παραγραφεί.

Οι εκκρεμότητες του Κ.Πάσσαρη με τη Δικαιοσύνη δεν σταματούν εδώ, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει το Εφετείο για τις 4 δολοφονίες που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει, ανάμεσα στις οποίες και οι δολοφονίες των 2 αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001. Πρωτόδικα, είχε καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share