Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

«Έχει καταστραφεί η κοπέλα - Ποτέ δεν θα επανέλθει...» - Σοκάρει ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος με όσα λέει (Video)

«Βόμβες»

24 Μαΐου 2020 15:23
«Έχει καταστραφεί η κοπέλα - Ποτέ δεν θα επανέλθει...» - Σοκάρει ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος με όσα λέει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ότι η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα από μια άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα ποτέ δεν θα επανέλθει στην πρότερη κατάσταση ανέφερε ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, μιλώντας στο κανάλι του OPEN. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, αφού η ίδια αναμένεται να καταθέσει σύντομα στην Αστυνομία για το περιστατικό.

Όπως είπε ο ίδιος, «το βιτριόλι καταστρέφει το δέρμα, οι βλάβες είναι ανεπανόρθωτες, στην ουσία κάνουμε κάποιες επεμβάσεις για να αποκαταστήσουμε τη ζημιά, αλλά ποτέ δεν επανέλθει στην πρότερη κατάσταση, θα είναι μια γυναίκα σημαδεμένη».

«Έχει καταστραφεί η κοπέλα, η ζωή της θα είναι δύσκολη», ανέφερε ο Ανδρέας Φουστάνος που έκανε λόγο για πολύ μεγάλο διάστημα αποκατάστασης.

«Μου δίνετε δύναμη...» - Συγκινεί στο μήνυμά της από το νοσοκομείο η 34χρονη

Συγκινεί στο μήνυμά της από το νοσοκομείο η 34χρονη Ιωάννα, η οποία αναφέρθηκε σε όσους την έχουν υποστηρίξει όλο αυτό το διάστημα.

Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται να θυμήθηκε ποια ήταν η μαυροφορεμένη γυναίκα, που της επιτέθηκε με βιτριόλι, ενώ όπως αποκαλύπτει το Star, στέλνει το δικό της «ευχαριστώ» για τα μηνύματα που έλαβε όλο αυτό τον τελευταίο καιρό.

Το μήνυμά της είναι το ακόλουθο:

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ».

Η κοπέλα γνωρίζει ότι η ζωή της έχει αλλάξει πια μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Την έχουν ενημερώσει ότι η αποκατάστασή της υγείας της θα πάρει χρόνο. Υπάρχουν στιγμές που λυγίζει.

Το προηγούμενο βράδυ, ο πρώην σύντροφός της έδωσε συμπληρωματική κατάθεση. Κυρίως για το αν το κορίτσι δεχόταν απειλές ή αν είχε καταλάβει αν τους παρακολουθούσε κάποιος. Βοηθά κι εκείνος στις έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να βρεθεί η μαυροφορούμενη γυναίκα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share