Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Αίθριος αναμένεται ο καιρός αλλά από το μεσημέρι της Κυριακής..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση!

23 Μαΐου 2020 21:52

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και για αύριο Κυριακή με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που θυμίζουν ξεκάθαρα άνοιξη. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός και μας ενημέρωσε για τα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, πρόγνωση για ηλιοφάνεια έκανε νωρίτερα και ο Θοδωρής Κολυδάς, δείτε εδώ την πρόβλεψη του μετεωρολόγου.

Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 με 7 και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα ηπειρωτικά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:

«Προσοχή, εκεί θα βρέξει την Κυριακή» - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για τον καιρό

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της Κυριακής (24/5) με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, όπως αναφέρει στο Mega ο Γιάννης Καλλιάνος.

Μοναδική εξαίρεση οι πιο ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, όπου το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα πρόσκαιρες νεφώσεις θα πυκνώσουν, ενώ στα βόρεια συνοριακά τμήματα της χώρας φαίνεται πως θα σημειωθούν τοπικές μπόρες μικρής χρονικής διάρκειας από το μεσημέρι προς απόγευμα, ενώ ο Θοδωρής Κολυδάς έχει καλά νέα για όσους θέλουν να πάνε στη θάλασσα.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένονται αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 2 έως 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, παρόμοια θα είναι η εικόνα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν από 2 έως 5 μποφόρ.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα με τοπικές βροχές τη Δευτέρα (25/5), ενώ την Τρίτη (26/5) ο καιρός θα καταστεί άστατος με μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες με έντονα φαινόμενα.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share