Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις για την 34χρονη: Αυτή της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο

Μίλησε η κοπέλα

23 Μαΐου 2020 15:40
Ραγδαίες εξελίξεις για την 34χρονη: Αυτή της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την 34χρονη, η οποία ανέφερε στις Αρχές ποια είναι η γυναίκα, που της επιτέθηκε με βιτριόλι, την ίδια ώρα που η Αστυνομία, αποφασισμένη, άρχισε να «σαρώνει» το κινητό της.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, σε συνέντευξή του σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΪ θέλησε να μιλήσει για τη διαφωτιστική συνομιλία που είχε το Σάββατο με το θύμα της επίθεσης. Μέχρι στιγμής η αστυνομία βρισκόταν στο σκοτάδι, καθώς οι καταθέσεις φίλων και γνωστών της κοπέλας δεν μπορούσαν να δείξουν προς τα πού να γίνουν έρευνες.

Η Ιωάννα επέμενε αυτές τις ημέρες και στην αστυνομία και στον δικηγόρο της ότι δεν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία να είχε ερωτική αντιζηλία. Σε αυτό μάλιστα ήταν κατηγορηματική. Σήμερα όμως σκέφτηκε κάτι που ίσως να βοηθήσει την αστυνομία.

Η Ιωάννα ζήτησε το πρωί του Σαββάτου (23/5) από τη μητέρα της να καλέσει γρήγορα τον κ. Λύτρα στο νοσοκομείο. Εκείνος μετέβη αμέσως εκεί και τότε η Ιωάννα του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες. Η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την Αστυνομία, γιατί πλέον μιλάμε για ένα διαφορετικό σενάριο, σε σχέση με όσα διακινούνταν μέχρι στιγμής.

«Δε βρέθηκε κάποιος να...» - Κραυγή αγωνίας από τον Γιώργο Παπαδάκη

Σε κραυγή αγωνίας προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την υπόθεση, που απασχολεί το πανελλήνιο.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, για την οποία νέα στοιχεία έρχονται στο «φώς» για τις επισκέψεις της στην Αστυνομία. Ο διάσημος παρουσιαστής δεν έκρυψε το θυμό του για αυτό που συνέβη στην κοπέλα και αναρωτήθηκε πώς και δε σταμάτησε κανείς τη δράστιδα.

«Αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση. Αυτή έριξε το υλικό, η γυναίκα έτρεξε κι εκείνη από πίσω της, την έβριζε. Δε βρέθηκε, βρε παιδί μου, ένας άνθρωπος να τη σταματήσει; Γιατί έχουμε την εικόνα αυτή, άρα δε βρέθηκε κάποιος;», τόνισε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όμως, ο αυτόπτης μάρτυρας, κύριος Σταθόπουλος, ανέφερε πως η γυναίκα μπορεί να τους αποπροσανατόλισε, καθώς ευρισκόμενη πίσω από την κοπέλα, άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share