Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χαμός στην Ευελπίδων: Άγνωστοι πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα

Τι συνέβη;

23 Μαΐου 2020 08:56
Χαμός στην Ευελπίδων: Άγνωστοι πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα

Χαμός επικράτησε στην Ευελπίδων τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/5), αφού άγνωστοι πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στη πρωινή εκπομπή του OPEN, λίγο μετά τη 01:00 κάποια άτομα μπήκαν στο προαύλιο από την πίσω είσοδο, πιθανότατα σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα, κι αφού έριξαν εύφλεκτο υγρό στο οχήματα στη συνέχεια τους έβαλαν φωτιά.

Οι φύλακες ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική, η οποία προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιά με δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα να επιχειρούν στο σημείο, ενώ πανικός υπήρξε και στη Λυκόβρυση, όπου «στάχτες» έγινε ένα κατάστημα.

Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Θρίλερ με την σύλληψη της δράστριας - Αυτό το "μπλέξιμο" της 34χρονης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με την φρικτή επίθεση με βιοτριόλι που δέχτηκε μια 34χρονη κοπέλα στην Καλλιθέα, το μεσημέρι της Τετάρτης!

Όπως σας αποκάλυψε το Athensmagazine.gr νωρίτερα, η όμορφη Ιωάννα έδειχνε ευτυχισμένη, μέσα από τα προφίλ της στα social media και δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της αυτό που θα της συνέβαινε! Η κοπέλα παλεύει να αποφύγει τα χειρότερα στην ΜΕΘ, την ίδια στιγμή που ήδη έχει χάσει το ένα της μάτι.

Όσο για την δράστρια της επίθεσης; Οι Αρχές δείχνουν να έχουν "περικυκλώσει" την μαυροφορεμένη γυναίκα καθώς κάμερες την εντόπισαν να περιμένει το θύμα έξω από το σπίτι της και μόλις την είδε άρχιζε να της φωνάζει (άγνωστο τι).

Σύμφωνα με ειδικούς ψυχολόγους η κίνηση να χτυπήσει το θύμα της με βιτριόλι δείχνει πως υπήρχε αντιζηλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες με πιθανότατα ερωτικό κίνητρο! Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως πολλές τέτοιες επιθέσεις την δεκαετία του 50 ήταν συχνές, κυρίως για λόγους τιμής!

Το μυστήριο ωστόσο ίσως κρύβεται και σε ένα... "μπλέξιμο" που είχε αποκαλύψει η ίδια η 34χρονη, μέσα από το προφίλ της στο Facebook. Συγκεκριμένα η όμορφη Ιωάννα είχε γράψει το εξής status: "Περιέγραψέ μου τον εαυτό σου με τρεις λέξεις - Πως μπλέκω έτσι;"! Εκεί η Αστυνομία πιστεύει πως κρύβεται η λύση στο θρίλερ της επίθεσης!

Τι κρύβεται πίσω από τις σχέσεις των δύο γυναικών; Γιατί η δράστρια ήθελε να χτυπήσει με τόσο άσχημο τρόπο το θύμα; Όλες οι ενδείξεις δείχνουν εκδίκηση για ερωτικούς λόγους την ίδια στιγμή που η Αστυνομία φέρεται να είναι πολύ κοντά στην σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας, ενώ η 34χρονη συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη στην ΜΕΘ ώστε να αποφύγει τα χειρότερα!

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share