Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συνετρίβη αεροπλάνο με 107 επιβάτες στο Πακιστάν - Έπεσε πάνω σε σπίτια - Σοκάρουν οι εικόνες (Video)

Συναγερμός

22 Μαΐου 2020 13:51
Συνετρίβη αεροπλάνο με 107 επιβάτες στο Πακιστάν - Έπεσε πάνω σε σπίτια - Σοκάρουν οι εικόνες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα αεροπλάνο των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών με 107 επιβαίνοντες συνετρίβη κοντά σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Επίσης, ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει ένα ελικόπτερο να τυλίγεται στις φλόγες και να συντρίβεται!

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από τη Λαχώρη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο συνετρίβη στην κατοικημένη περιοχή Model Colony που βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης, περίπου δύο χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο.

​Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε το αεροπορικό δυστύχημα. «Έχουμε τη συντριβή αεροσκάφους, αλλά για την ώρα δεν έχουμε κάποια νεότερη ενημέρωση για τον αριθμό των θυμάτων και άλλα στοιχεία» δήλωσε.

​Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο πάνω σε σπίτια, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, ενώ μαύρος καπνός φαίνεται να βγαίνει από το σημείο της συντριβής.

Όπως μεταδίδει το Geo News επικαλούμενο την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας, η επικοινωνία με το αεροσκάφος χάθηκε ένα λεπτό πριν την προσγείωση.

Συνετρίβη αεροσκάφος πάνω σε σπίτι (photo-video)

Πάνω σε σπίτι στον Καναδά συνετρίβη αεροσκάφος των Ενόπλων Δυνάμεων του Καναδά όταν χάθηκε ο έλεγχος του αεροσκάφους δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά. Επίσης, τραγωδία είχαμε και στις Φιλιππίνες με 8 νεκρούς ύστερα από συντριβή αεροσκάφους!

Ο πρωθυπουργός, Τζαστίν Τριντό, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη θανατηφόρα συντριβή του αεροσκάφους: «Είμαι βαθιά λυπημένος για την τραγική απώλεια της Τζένιφερ Κέισι. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και με ολόκληρη την ομάδα Snowbirds των καναδικών δυνάμεων, καθώς θρηνούν αυτήν την τρομερή απώλεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό έκτακτης ανάγκης στο Κάμλουπς που απάντησε τόσο γρήγορα σε αυτό το τραγικό συμβάν.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι Snowbirds πετούν σε όλη τη χώρα για να ανεβάσουν τους Καναδούς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κάθε μέρα, αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα του Καναδά και επιδεικνύουν αριστεία μέσω απίστευτων δεξιοτήτων και αφοσίωσης. Οι υπερπτήσεις τους σε όλη τη χώρα χάραξαν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των Καναδών παντού και μας κάνουν περήφανους», συμπλήρωσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share