Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο σκύλος ζει μέσα σε έναν τάφο - Ο λόγος που το κάνει αυτό θα σας ανατριχιάσει

Σπαράζει καρδιές

22 Μαΐου 2020 08:03
Αυτός ο σκύλος ζει μέσα σε έναν τάφο - Ο λόγος που το κάνει αυτό θα σας ανατριχιάσει

Ο σκύλος στην φωτογραφία παρακάτω έχει αφιερώσει τη ζωή του στον ιδιοκτήτη του, και δεν αφήνει το θάνατο να τους χωρίσει. Η ιστορία τους σπαράζει καρδιές.

Ένας σκύλος δείχνει πίστη στον ιδιοκτήτη του, μπορεί να τον σώσει ακόμα και από σοβαρές ασθένειες, αφού μπορεί να τις μυριστεί, όπως θα διαβάσετε εδώ, και τον συνοδεύει ακόμα και μετ αθάνατον. Το ζώο ζει σε μια τρύπα, που έσκαψε μόνο του στον τάφο του δια βίου φίλο του. Ο ίδιος δεν καταλαβαίνει την έννοια του θανάτου.

Ο ιδιοκτήτης του πέθανε πριν από λίγο καιρό, αλλά και πάλι ο πιστός του σύντροφος συνεχίζει να είναι δίπλα του σε μια τρύπα στον τάφο σκαμμένη από τα ποδιά του. Παραμένει πιστός στον φίλο του, στον σύντροφο της ζωής του. Η εικόνα ταξιδεύει τον κόσμο μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Αν και δεν δίνει ακριβή τοποθεσία, ο σκύλος ζούσε στο νεκροταφείο για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα, και υπήρξαν αρκετές προσπάθειες για να τον απομακρύνουν. Αλλά μάταια…

Δεν υπήρχε περίπτωση να εγκαταλείψει τον φίλο του. Τώρα ίσως να έχουν ξανά συναντηθεί σε ένα καινούργιο μέρος σε έναν νέο κόσμο.

Σκύλος πυροβολήθηκε 3 φορές - Όταν μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε...

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα σκυλάκι πυροβολήθηκε 3 φορές από τους κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι, όπου διέμενε. Ο λόγος που χτυπήθηκε ραγίζει καρδιές.

Μετά την ανατριχιαστική ιστορία με τον σκύλο που μύρισε την καρδιά του αφεντικού του, θα σας παρουσιάσουμε μια σοκαριστική ιστορία με έναν Γερμανικό Ποιμενικό, ο οποίος πυροβολήθηκε στον λαιμό και τα πόδια, στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον έφηβο ιδιοκτήτη του, από δύο κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας.

Η αστυνομία δήλωσε, ότι ο 16χρονος ήταν μόνος στο σπίτι μαζί με τον σκύλο του, όταν οι δύο κλέφτες παραβίασαν μια συρόμενη πόρτα και μπήκαν μέσα. Το αγόρι κρύφτηκε στην ντουλάπα στο δωμάτιο των γονιών του και πήρε την αστυνομία. Ο Ρεξ ήταν αποφασισμένος να προστατέψει το αφεντικό του και κατέβηκε κάτω για να αντιμετωπίσει τους κλέφτες.

Οι κλέφτες χτύπησαν τον Ρεξ μέχρι να ματώσει. Ο Ρεξ ξανανέβηκε πάνω, ενώ οι κλέφτες έψαχναν τα δωμάτια στον κάτω όροφο. Όταν μπήκαν στο δωμάτιο που ήταν κρυμμένος ο 16χρονος, ο Ρεξ τους επιτέθηκε και τότε τον πυροβόλησαν

"Προσευχηθείτε για τον ωραίο σκύλο μου… Έφαγε 3 σφαίρες για μένα." Η οικογένεια ανέφερε, ότι οι κλέφτες έφυγαν όταν άκουσαν τις σειρήνες από τα περιπολικά. "Ο ανιψιός μου προστατεύθηκε από τον παντοτινό φίλο του", ανέφερε η θεία του 16χρονου.

Αυτός ο σκύλος είναι κωφός και τυφλός - Μόλις δείτε τον τρόπο που τον ξυπνάει το αφεντικό του θα λιώσετε

Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου γι' αυτό και αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση με τους ιδιοκτήτες τους με ένα πολύ ισχυρό δέσιμο. Αυτός ο σκύλος όμως δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Αυτός ο σκύλος είναι κωφός και τυφλός και ο ιδιοκτήτης του βρήκε τον πιο συγκινητικό τρόπο για να τον ξυπνήσει και να κάνει όλο το διαδίκτυο να λιώσει. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο κάνει το γύρου διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκύλος εντοπίστηκε δεμένος και σε άθλια κατάσταση.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα πως παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο χαριτωμένος αυτός σκύλος αντιλαμβάνεται την ύπαρξη του αφεντικού του και του δείχνει την αγάπη του με τον πιο γλυκό τρόπο όπως ακριβώς κάνει και ο ίδιος για τον τετράποδο φίλο του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share