Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Δείτε live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα

Συμβαίνει τώρα!

21 Μαΐου 2020 17:50
Κορωνοϊός: Δείτε live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Δείτε ζωντανά τις τελευταίες ενημερώσεις για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην χώρα μας, όπως γίνεται καθημερινά από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο καθηγητής λιομωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ετοιμάζονται, όπως συμβαίνει κάθε μέρα, να δώσουν όλα τα νεότερα στοιχεία. Την ίδια ώρα, υπάρχει παγκόσμια ανησυχία από τα 7 νέα είδη κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν.

Δείτε εδώ live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα στο ακόλουθο live streaming βίντεο:

5χρονο κορίτσι δίνει μάχη με τη νόσο Kawasaki αφού ανάρρωσε από κορωνοϊό (Video)

Ένα κορίτσι πέντε ετών αγωνίζεται για τη ζωή της από τη νόσο του Kawasaki μόνο μερικές εβδομάδες μετά την ανάρρωσή της από τον κορωνοϊό. Ενώ, μία οικογενειακή τραγωδία είχαμε στην Βραζιλία με μία μητέρα να χάνει τα τρία παιδιά της από τον φονικό ιό σε ένα μήνα.

Ο μπαμπάς της Πιέρς Ρόμπερτς είπε ότι στη Σκάρλετ δόθηκε μόλις 20% πιθανότητα επιβίωσης από την ασθένεια,και η φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων πιστεύεται ότι αποτελεί αντίδραση στον κορωνοϊό.

Είπε ότι η Σκάρλετ κόλλησε το Covid-19 στο σχολείο πριν από το lockdown, και χαρακτήρισε την κόρη του «υγιή» έξι εβδομάδες πριν και ξαφνικά υπέστη ασθένεια πολλαπλών οργάνων. Ο κ. Ρόμπερτς, δάσκαλος και ο ίδιος, δήλωσε αρνητικός σε σχέδια να ανοίξουν ξανά τα σχολεία στην Αγγλία την 1η Ιουνίου, προειδοποιώντας ότι θα μπορούσαν να συμβούν περισσότερες περιπτώσεις ασθένειας Kawasaki εάν ανοίξουν τα σχολεία.

Και πρόσθεσε: "Θέλω να επιστρέψω πρόσωπο με πρόσωπο στη διδασκαλία. Ωστόσο, δεν θέλω την κόρη μου ως πείραμα. Τα βασανιστήρια είναι αληθινά."

Σε κρίσιμη κατάσταση το 8 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Παίδων (Video)

Κρίσιμη αλλά σταθερή θεωρείται από τους γιατρούς η κατάσταση του 8 μηνών βρέφους, το οποίο νοσηλεύεται στην εντατική του Παίδων Αγία Σοφία, καθώς βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Το μωρό, ηλικίας οκτώ μόλις μηνών, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ταλαιπωρείται από υποκείμενο νόσημα, το οποίο δυσχεραίνει την κατάσταση της υγείας του. Οι γονείς, είχαν πάει πριν από αρκετές ημέρες το παιδάκι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να καταστεί απαραίτητη η διακομιδή του στην ΜΕΘ του Παίδων Αγία Σοφία, στο οποίο νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη (19/5).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share