Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στο Κερατσίνι: 57χρονος βιντεοσκοπούσε επίμαχα σημεία ανυποψίαστων γυναικών

Είχε στην κατοχή του δεκάδες βίντεο

21 Μαΐου 2020 12:31
Τρόμος στο Κερατσίνι: 57χρονος βιντεοσκοπούσε επίμαχα σημεία ανυποψίαστων γυναικών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρόμο προκάλεσε στο Κερατσίνι η είδηση πως ένας 57χρονος τραβούσε βίντεο ανυποψίαστες γυναίκες. Τελευταίο θύμα του 57χρονου μια γυναίκα σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Μάλιστα έκανε την πράξη του ανενόχλητος μέρα μεσημέρι.

Χειροπέδες σε έναν 57χρονο ο οποίος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο κάτω από φούστες γυναικών πέρασαν αστυνομικοί στο Κερατσίνι.

Τρόμο προκάλεσε με τα βίντεο ο 57χρονος στο Κερατσίνι

Το περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ στην λεωφόρο Δημοκρατίας το μεσημέρι της 18ης Μαΐου.
Ο 57χρονος προσέγγισε μια γυναίκα πελάτη του σούπερ μάρκετ η οποία αντιλήφθηκε την πρόθεσή του και ενημέρωσε τους εργαζόμενους. Ωστόσο ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με το προφιλ της δράστριας της επίθεσης στην Καλλιθέα. Τι αποκάλυψαν οι ειδικοί

Μπροστά στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε ο 57χρονος επιχείρησε να διαφύγει με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που εντωμεταξύ είχαν ειδοποιηθεί να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν πίσω από το σούπερ μάρκετ.

Στο κινητό τηλέφωνο του 57χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 36 παρόμοια βίντεο με αυτό που επιχείρησε να καταγράψει στο σούπερ μάρκετ.

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε ο 57χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά με την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαΐου.

«Έχει φρικτό έγκαυμα - Μάχη για να σωθεί το αριστερό μάτι & το πτερύγιο του αριστερού αυτιού» - Συγκλονίζει ο γιατρός που παρακολουθεί την 34χρονη (Video)

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Καλλιθέα από την αιφνίδια επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε 34χρονη έξω από το ασανσέρ του κτιρίου όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Σύμφωνα με τον γιατρό Πάρι Μπουλέ, που την παρακολουθεί στο νοσοκομείο Metropolitan όπου νοσηλεύεται, η 34χρονη είναι «αιμοδυναμικά σταθερή». Ωστόσο, επεσήμανε: «Η κατάστασή της δυστυχώς είναι όπως την παραλάβαμε χθες» κι εξήγησε ότι «το 20% του σώματός της έχει δεχθεί φρικτό χημικό έγκαυμα».

Ο γιατρός είπε ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε φριχτούς πόνους και σημείωσε ότι, οι γιατροί παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού αυτιού της. Εξήγησε ότι σήμερα θα γίνουν χειρουργεία για να αντιμετωπιστούν τα οιδήματα και περιγράφοντας τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, είπε ότι μπήκε μέσα περπατώντας και ουρλιάζοντας από τους απερίγραπτους πόνους. «Δεν μπορούσε καν να αρθρώσει λέξη από τους πόνους», είπε ο γιατρός και η απάντηση που πήρε και πάλι μέσα σε ουρλιαχτά, όταν τη ρώτησε τι έγινε, ήταν «μια γυναίκα με μαύρα μου πέταξε…».

Όπως εξήγησε ο γιατρός, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της, αλλά ο αγώνας ξεκινά για αυτήν τη γυναίκα στη φάση της αποκατάστασης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share