Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έχει φρικτό έγκαυμα - Μάχη για να σωθεί το αριστερό μάτι & το πτερύγιο του αριστερού αυτιού» - Συγκλονίζει ο γιατρός που παρακολουθεί την 34χρονη (Video)

Σοκαρισμένοι και οι αυτόπτες μάρτυρες με το ανατριχιαστικό περιστατικό στην Καλλιθέα

21 Μαΐου 2020 10:26
«Έχει φρικτό έγκαυμα - Μάχη για να σωθεί το αριστερό μάτι & το πτερύγιο του αριστερού αυτιού» - Συγκλονίζει ο γιατρός που παρακολουθεί την 34χρονη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Καλλιθέα από την αιφνίδια επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε 34χρονη έξω από το ασανσέρ του κτιρίου όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Σύμφωνα με τον γιατρό Πάρι Μπουλέ, που την παρακολουθεί στο νοσοκομείο Metropolitan όπου νοσηλεύεται, η 34χρονη είναι «αιμοδυναμικά σταθερή». Ωστόσο, επεσήμανε: «Η κατάστασή της δυστυχώς είναι όπως την παραλάβαμε χθες» κι εξήγησε ότι «το 20% του σώματός της έχει δεχθεί φρικτό χημικό έγκαυμα».

Ο γιατρός είπε ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε φριχτούς πόνους και σημείωσε ότι, οι γιατροί παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού αυτιού της. Εξήγησε ότι σήμερα θα γίνουν χειρουργεία για να αντιμετωπιστούν τα οιδήματα και περιγράφοντας τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, είπε ότι μπήκε μέσα περπατώντας και ουρλιάζοντας από τους απερίγραπτους πόνους. «Δεν μπορούσε καν να αρθρώσει λέξη από τους πόνους», είπε ο γιατρός και η απάντηση που πήρε και πάλι μέσα σε ουρλιαχτά, όταν τη ρώτησε τι έγινε, ήταν «μια γυναίκα με μαύρα μου πέταξε…».

Όπως εξήγησε ο γιατρός, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της, αλλά ο αγώνας ξεκινά για αυτήν τη γυναίκα στη φάση της αποκατάστασης.

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση στην Καλλιθέα - Δύο άνδρες από το στενό περιβάλλον της 34χρονης για κατάθεση (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε 34χρονη στην Καλλιθέα, την ώρα που έμπαινε στο κτίριο όπου εργάζεται, το πρωί της Τετάρτης.

Το θύμα υπέστη μεγάλη ζημιά στο πρόσωπο, ενώ φέρεται να έχει χάσει το ένα της μάτι. Όπως είπε η ίδια, πρόλαβε να δει μια γυναίκα με μαύρα ρούχα και χειρουργική μάσκα, η οποία της έριξε το υγρό αιφνιδιάζοντάς τη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Mega, οι έρευνες των αρχών κινούνται γύρω από τον στενό κύκλο της 34χρονης, ενώ έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν δύο άνδρες από το στενό της περιβάλλον.

Υπό εξέταση βρίσκεται η εμπλοκή γυναίκας στην υπόθεση, ενώ εξετάζονται και συγγενείς της άτυχης 34χρονης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το κίνητρο της υπόθεσης είναι προσωπικό. Οι ίδιοι εκτιμούν ότι δε θα αργήσει η εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κρίσιμο ρόλο παίζει και η μαρτυρία της ίδιας της 34χρονης.

«Την είδαμε να τρέχει παραμορφωμένη και με αίματα στο πρόσωπο... Έμεινε μόνο με τα εσώρουχα...»

Σοκάρει η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μια 34χρονη γυναίκα, νωρίς σήμερα, σε περιοχή της Καλλιθέας.

Όπως αναφέρει ο κ. Σταθόπουλος μιλώντας στο ΟΡΕΝ, η επίθεση με βιτριόλι φέρεται να έλαβε χώρα στην είσοδο του κτιρίου, όπου εργαζόταν η νεαρή γυναίκα.

«Βρισκόμουν στο μαγαζί μου μαζί με 2-3 παιδιά κάνοντας ανακαίνιση και ξαφνικά ακούσαμε φωνές. Κάποιος φώναζε "βοήθεια". Πεταχτήκαμε έξω και είδαμε μία κοπέλα που έβγαινε από την είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεχε προς το φαρμακείο. Την είδαμε σε απόσταση 25 μέτρων. Έτρεξαν και άλλοι προς το μέρος της. Η κοπέλα μπήκε μέσα στο φαρμακείο με παραμορφωμένο το μισό πρόσωπο. Μπορεί να έχει χάσει και το ένα της μάτι. Πέταξε τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχα. Η φαρμακοποιός έριχνε νερό πάνω της. Στη συνέχεια έφτασε εκεί ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής και την μετέφερε στο Metropolitan», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια σημείωσε πως: «η επίθεση έγινε στο ασανσέρ. Μάλιστα όταν η κόρη της φαρμακοποιού που πήγε στην ασφαλιστική, ακούμπησε εκεί και έκαψε το χέρι της. Η κοπέλα ήταν καινούργια εδώ. Έκαναν ένα καινούργιο τμήμα εδώ και 15 με 20 μέρες. Επειδή ήμασταν κλειστά, δεν είχαμε επαφή. Την είδα μόνο από μακριά. Μετά την επίθεση δεν είδαμε κάποιον να τρέχει».

Τέλος, ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε πως έχει κάμερες στο μαγαζί και μία κεντρική που δεν πιάνει την πλαϊνή είσοδο. «Από την ΕΛ.ΑΣ μου είπαν ότι θα περάσουν αύριο για να πάρουν αντίγραφο και να δουν ποια άτομα πέρασαν από το μαγαζί. Η κοπέλα είπε ότι δέχθηκε επίθεση από κάποιον με μαύρα ρούχα. Πιστεύω ότι η κοπέλα θα είπε περισσότερα πράγματα στον διευθυντή της ασφαλιστικής» κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share