Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για έντονα φαινόμενα... - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία (Video)

Προσοχή

21 Μαΐου 2020 00:07
Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για έντονα φαινόμενα... - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες.

Δεν θα λείψουν, μάλιστα, τα έντονα φαινόμενα, όπως καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις. Δείτε όσα λέει ο έμπειρος μετεωρολόγος:

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή θερμοκρασίας - Που θα σημειωθούν καταιγίδες;

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού και αλλαγή θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς κάτω σε πολλές περιοχές της χώρας. Αν και τις τελευταίες μέρες το κύμα καύσωνα ήταν μεγάλο, φαίνεται που το σκηνικό του καιρού αλλάζει και πάλι. Όπως ανέφερε και ο Τάσος Αρνιακός θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή στον καιρό.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού από το meteo, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 20/05 βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν σημαντικά και θα διατηρηθούν έντονα έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 21/05 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, φαινόμενα που μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα επεκταθούν στην Εύβοια, στις Σποράδες και ενδεχομένως στη Βόρεια Αττική.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή του ολικού υετού (βροχές / καταιγίδες) έως το βράδυ της Πέμπτης 21/05.

Καιρός: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

Παράλληλα, σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τις μέγιστες θερμοκρασίες την Πέμπτη 21/05 να είναι έως και 10 βαθμούς χαμηλότερες σε σχέση με τα επίπεδα της Τετάρτης 20/05 όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη μεταβολής της θερμοκρασίας που ακολουθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share