Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

20χρονη παντρεμένη νοσοκόμα αποπλάνησε 13χρονο, έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί του

Σοκ!

20 Μαΐου 2020 20:32
20χρονη παντρεμένη νοσοκόμα αποπλάνησε 13χρονο, έμεινε έγκυος και  γέννησε το παιδί του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Tο δικαστήριο Windsor στο Berkshire καταδίκασε σε 30 μήνες φυλάκιση 20χρονη παντρεμένη νοσοκόμα επειδή αποπλάνησε ένα 13χρονο αγόρι, έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί του! Ενώ, μια τραγωδία είχε συγκλονίσει την Ταϊλάνδη όταν μια 13χρονη, που είχε μείνει έγκυος, αυτοκτόνησε. Ο λόγος που έβαλε τέλος στη ζωή της θα σας εξοργίσει.

Η ίδια στο δικαστήριο προσπάθησε να καλυτερεύσει τη θέση της και είπε ότι ο 13χρονος τη βίασε. Το δικαστήριο απέρριψε αμέσως αυτούς τους ισχυρισμούς και την καταδίκασε για αποπλάνηση ανηλίκου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η 20χρονη έκανε μπειμπισίτινγκ στο σπίτι της στον 13χρονο. Όταν ο άνδρας της κοιμήθηκε εκείνη πήγε στο σαλόνι όπου ο μικρός έπαιζε x-box και του κατέβασε το παντελόνι.

Από εκείνη την ημέρα η νοσοκόμα έψαχνε τρόπους να βρεθεί μαζί με τον 13χρονο και μάλιστα όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, του έστελνε προκλητικά μηνύματα συνέχεια, στο κινητό. Ο ψυχολόγος – ψυχίατρος που εξέτασε τον 13χρονο δήλωσε ότι το παιδί πλέον πάσχει από το άγχος του αποχωρισμού, κάτι που του το άφησε σίγουρα η σχέση που δημιουργήθηκε με την 20χρονη.

14χρονη έμεινε έγκυος και αποφάσισε να το κρατήσει - Το κρυμμένο μυστικό της οικογένειας είναι αυτό που σοκάρει

Αυτή η 14χρονη έμεινε έγκυος και όπως κάθε έφηβη φοβόταν για την αντίδραση των γονιών της. Τελικά συνέβη κάτι που δεν περίμενε και θα σας αφήσει άφωνους.

Αν και ο περισσότερος κόσμος δεν θα ήθελε το παιδί του σε τόσο νεαρή ηλικία να έχει μια εγκυμοσύνη, στην περίπτωση της Αντόνια και της μητέρας της Τζούλι τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Η Τζούλι έχει 4 παιδιά τα οποία μεγαλώνει μόνη της. Όταν η 14 ετών κόρη της της ανακοίνωσε ότι θα την κάνει γιαγιά, η Τζούλι χάρηκε πάρα πολύ. Όπως λέει η μέλλουσα γιαγιά, θα ήταν πολύ εύκολο να νευριάσει με το όλο θέμα, αλλά το βασικό για εκείνη είναι η κόρη της να έχει συμπαράσταση και να προχωρήσει στη ζωή της όπως επιθυμεί.

Βέβαια ο πραγματικός λόγος που η Τζούλι χαίρεται που η κόρη της θα γίνει τόσο μικρή μαμά κρύβεται πίσω από ένα οικογενειακό μυστικό που έχει. Η οικογένεια της Τζούλι πάσχει από ένα σπάνιο γενετικό σύνδρομο λόγω του οποίου οι γυναίκες της οικογένειας έχουν 85% πιθανότητα να αποκτήσουν καρκίνο και να πεθάνουν πολύ νέες. Η μητέρα της Τζούλι πέθανε σε ηλικία 42 ετών ενώ η γιαγιά της στα 32 της χρόνια.

Η ίδια η Τζούλι κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο στο στήθος που της παρουσιάστηκε ενώ η 19 ετών κόρη της Τζάσμιν έχει καρκίνο στο συκώτι, στη μήτρα και τις ωοθήκες. Μάλιστα η Τζάσμιν έκανε, όπως και η Τζούλι, υστερεκτομή ώστε να αποφύγουν κάθε άλλο κίνδυνο. Στην αρχή και η Τζούλι είχε στενοχωρηθεί με την εγκυμοσύνη της κόρης της σε τόσο μικρή ηλικία, όμως μετά, όπως αποκάλυψε η ίδια, σκέφτηκε ότι αυτή ίσως ήταν η μοναδική της ευκαιρία να κάνει παιδί ενώ η αδελφή της Τζάσμιν δεν θα μπορέσει ποτέ! Το σύνδρομο αυτό πλήττει περισσότερο τις γυναίκες της οικογένειας ενώ η Τζούλι που έχει και δύο γιούς λέει πως έχουν μόνο 5% πιθανότητα να αποκτήσουν καρκίνο του προστάτη.

Έτσι, όλη η οικογένεια αποφάσισε να αφήσει την Αντόνια να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της καθώς έχει μεγάλη πιθανότητα στο μέλλον να πρέπει να προχωρήσει και εκείνη σε υστερεκτομή ώστε να αποφύγει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου. Πάντως να σημειωθεί ότι και άλλες γυναίκες διαγνώστηκαν με καρκίνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και τα κατάφεραν. «Το μωρό αυτό» λέει η Τζούλι «θα έρθει σε μια οικογένεια η οποία συνεχώς παλεύει ψυχικά και σωματικά. Κανονικά ένα μωρό δεν θα έπρεπε να ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον αλλά αυτή είναι η ιστορία της ζωής μας»!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share