Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Αντώνης Πανάγος

Θρήνος

20 Μαΐου 2020 19:40
Πέθανε ο Αντώνης Πανάγος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη στην τοπική κοινωνία και στον ιατρικό κόσμο της Λάρισας έχει σκορπίσει ο θάνατος του παιδιάτρου Αντώνη Πανάγου. Ο Λαρισαίος γιατρός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης, σε ηλικία 65 ετών. Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε και στο χώρο της γαστρονομίας η τραγική είδηση του θανάτου διάσημου Έλληνα σεφ.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος επισημαίνει τα εξής:

«Θλίψη σκόρπισε σήμερα, σε όλους τους συναδέλφους μας αλλά και στην κοινωνία της Λάρισας, η είδηση του πρόωρου θανάτου του παιδιάτρου Αντώνη Πανάγου.

Φίλος αδελφικός, συνάδελφος και συνεργάτης τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και σε συνδικαλιστικό. Επί σειρά ετών εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στον ΠΙΣ καθώς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Λάρισας αλλά και εκλεγμένος στα συλλογικά όργανα του ΙΚΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιστήκαμε μαζί για την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου μας, αλλά κυρίως για την αναβάθμιση της παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα παιδιά των συμπολιτών μας.

Ο ήπιος χαρακτήρας του, η φιλική του παρέα, η άριστη κοινωνική συμπεριφορά του, το γελαστό πρόσωπό του θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη όλων μας.

Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη!».

Σοκ στον παγκόσμιο κινηματογράφο: Ηθοποιός ιστορικής ταινίας βρέθηκε νεκρός με την κοπέλα του στο διαμέρισμά τους

Σοκ προκαλεί στον παγκόσμιο κινηματογράφο η είδηση του θανάτου για ηθοποιό ιστορικής ταινίας, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε νεκρός με την κοπέλα του στο διαμέρισμά τους.

Συγκεκριμένα, ο Γκρέγκορι Ταϊρί Μπόις και η φίλη του, εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Λας Βέγκας και, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της περιοχής ο 30χρονος και η 27χρονη Νάταλι Αντεπόγιου, βρέθηκαν νεκροί στις 13 Μαΐου.

Σύμφωνα με το TMZ στο διαμέρισμα βρέθηκαν υπολείμματα λευκής σκόνης αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ ένας άλλος σπουδαίος ηθοποιός βύθισε χθες (18/5) στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 30χρονος Μπόις είχε υποδυθεί τον Τάιλερ Κρόουλεϊ στην πρώτη ταινία του Twilight και ήταν εκείνος που παραλίγο να χτυπήσει την πρωταγωνίστρια Μπέλα Σουάν, την οποία ερμήνευσε Κρίστεν Στιούαρτ, με ένα αυτοκίνητο πριν την σώσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον ο οποίος έπαιζε τον Έντουαρντ Κάλεν.

Είχε εμφανιστεί και στην μικρού μήκους ταινία Apocalypse το 2018.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share