Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καλλιθέα: Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Η στιγμή πριν και μετά την επίθεση

20 Μαΐου 2020 18:46
Καλλιθέα: Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο από την στιγμή της επίθεσης με καυστικό υγρό στην 34χρονη γυναίκα, στην Καλλιθέα, ήρθαν στη δημοσιότητα και δείχνουν τις στιγμές λίγο πριν και μετά.

Στο βίντεο φαίνεται πώς 34χρονη παρκάρει το όχημα της και πηγαίνει στη δουλεία της, και λίγο αργότερα τρέχουν έντρομοι για να την βοηθήσουν όσοι βρέθηκαν μπροστά την αποτρόπαια αυτή πράξη. Μάλιστα η άτυχη γυναίκα είχα λάβει συμμετοχή στο deal, όπως θα δείτε εδώ.

Στο τέλος του βίντεο φαίνεται η 34χρονη να βγαίνει από το κτήριο, όπου βρίσκεται το γραφείο της, και να οδηγείται σε γειτονικό φαρμακείο. Στο βίντεο πάντως δεν διακρίνεται η μαυροφορεμένη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Πηγή: Protothema.gr

«Την είδαμε να τρέχει παραμορφωμένη και με αίματα στο πρόσωπο... Έμεινε μόνο με τα εσώρουχα...»

Σοκάρει η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μια 34χρονη γυναίκα, νωρίς σήμερα, σε περιοχή της Καλλιθέας.

Όπως αναφέρει ο κ. Σταθόπουλος μιλώντας στο ΟΡΕΝ, η επίθεση με βιτριόλι φέρεται να έλαβε χώρα στην είσοδο του κτιρίου, όπου εργαζόταν η νεαρή γυναίκα.

«Βρισκόμουν στο μαγαζί μου μαζί με 2-3 παιδιά κάνοντας ανακαίνιση και ξαφνικά ακούσαμε φωνές. Κάποιος φώναζε "βοήθεια". Πεταχτήκαμε έξω και είδαμε μία κοπέλα που έβγαινε από την είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεχε προς το φαρμακείο. Την είδαμε σε απόσταση 25 μέτρων. Έτρεξαν και άλλοι προς το μέρος της. Η κοπέλα μπήκε μέσα στο φαρμακείο με παραμορφωμένο το μισό πρόσωπο. Μπορεί να έχει χάσει και το ένα της μάτι. Πέταξε τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχα. Η φαρμακοποιός έριχνε νερό πάνω της. Στη συνέχεια έφτασε εκεί ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής και την μετέφερε στο Metropolitan», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια σημείωσε πως: «η επίθεση έγινε στο ασανσέρ. Μάλιστα όταν η κόρη της φαρμακοποιού που πήγε στην ασφαλιστική, ακούμπησε εκεί και έκαψε το χέρι της. Η κοπέλα ήταν καινούργια εδώ. Έκαναν ένα καινούργιο τμήμα εδώ και 15 με 20 μέρες. Επειδή ήμασταν κλειστά, δεν είχαμε επαφή. Την είδα μόνο από μακριά. Μετά την επίθεση δεν είδαμε κάποιον να τρέχει».

Τέλος, ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε πως έχει κάμερες στο μαγαζί και μία κεντρική που δεν πιάνει την πλαϊνή είσοδο. «Από την ΕΛ.ΑΣ μου είπαν ότι θα περάσουν αύριο για να πάρουν αντίγραφο και να δουν ποια άτομα πέρασαν από το μαγαζί. Η κοπέλα είπε ότι δέχθηκε επίθεση από κάποιον με μαύρα ρούχα. Πιστεύω ότι η κοπέλα θα είπε περισσότερα πράγματα στον διευθυντή της ασφαλιστικής» κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share