Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Την είδαμε να τρέχει παραμορφωμένη και με αίματα στο πρόσωπο... Έμεινε μόνο με τα εσώρουχα...»

Σοκάρει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε 34χρονη στην Καλλιθέα (Video)

20 Μαΐου 2020 17:43
«Την είδαμε να τρέχει παραμορφωμένη και με αίματα στο πρόσωπο... Έμεινε μόνο με τα εσώρουχα...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μια 34χρονη γυναίκα, νωρίς σήμερα, σε περιοχή της Καλλιθέας.

Όπως αναφέρει ο κ. Σταθόπουλος μιλώντας στο ΟΡΕΝ, η επίθεση με βιτριόλι φέρεται να έλαβε χώρα στην είσοδο του κτιρίου, όπου εργαζόταν η νεαρή γυναίκα.

«Βρισκόμουν στο μαγαζί μου μαζί με 2-3 παιδιά κάνοντας ανακαίνιση και ξαφνικά ακούσαμε φωνές. Κάποιος φώναζε "βοήθεια". Πεταχτήκαμε έξω και είδαμε μία κοπέλα που έβγαινε από την είσοδο της ασφαλιστικής και έτρεχε προς το φαρμακείο. Την είδαμε σε απόσταση 25 μέτρων. Έτρεξαν και άλλοι προς το μέρος της. Η κοπέλα μπήκε μέσα στο φαρμακείο με παραμορφωμένο το μισό πρόσωπο. Μπορεί να έχει χάσει και το ένα της μάτι. Πέταξε τα ρούχα της γιατί ήταν βρεγμένα και την έκαιγαν και έμεινε μόνο με τα εσώρουχα. Η φαρμακοποιός έριχνε νερό πάνω της. Στη συνέχεια έφτασε εκεί ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής και την μετέφερε στο Metropolitan», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια σημείωσε πως: «η επίθεση έγινε στο ασανσέρ. Μάλιστα όταν η κόρη της φαρμακοποιού που πήγε στην ασφαλιστική, ακούμπησε εκεί και έκαψε το χέρι της. Η κοπέλα ήταν καινούργια εδώ. Έκαναν ένα καινούργιο τμήμα εδώ και 15 με 20 μέρες. Επειδή ήμασταν κλειστά, δεν είχαμε επαφή. Την είδα μόνο από μακριά. Μετά την επίθεση δεν είδαμε κάποιον να τρέχει».

Τέλος, ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε πως έχει κάμερες στο μαγαζί και μία κεντρική που δεν πιάνει την πλαϊνή είσοδο. «Από την ΕΛ.ΑΣ μου είπαν ότι θα περάσουν αύριο για να πάρουν αντίγραφο και να δουν ποια άτομα πέρασαν από το μαγαζί. Η κοπέλα είπε ότι δέχθηκε επίθεση από κάποιον με μαύρα ρούχα. Πιστεύω ότι η κοπέλα θα είπε περισσότερα πράγματα στον διευθυντή της ασφαλιστικής» κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share