Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

13χρονη έμεινε έγκυος και έβαλε τέλος στη ζωή της - Ο λόγος που το έκανε θα σας εξοργίσει

Ανείπωτη τραγωδία

20 Μαΐου 2020 16:49
13χρονη έμεινε έγκυος και έβαλε τέλος στη ζωή της - Ο λόγος που το έκανε θα σας εξοργίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τραγωδία είχε συγκλονίσει την Ταϊλάνδη όταν μια 13χρονη, που είχε μείνει έγκυος, αυτοκτόνησε. Ο λόγος που έβαλε τέλος στη ζωή της θα σας εξοργίσει.

Το κοριτσάκι είχε προειδοποιήσει μέσω Facebook τις φίλες της πως θα δώσει τέλος στη ζωή της μετά από τον βιασμό από 6 άνδρες, καθώς επίσης και μέσα από δημόσιες αναρτήσεις. Η 13χρονη αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

«Θα φύγω» και «αν δεν ήμουν έγκυος θα είχα φύγει πριν πολύ καιρό» έγραψε η 13χρονη στο προφίλ της. Η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε την επίθεση των έξι ανδρών σε βάρος της κόρης της την Παρασκευή ενώ ισχυρίστηκε πως αφότου έμεινε έγκυος έπεσε σε κατάθλιψη.

Η μητέρα επιχείρησε να σώσει την κόρη της αλλά δεν πρόλαβε ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είχαν τσακωθεί πριν η 13χρονη «βουτήξει» στο κενό. Η υπόθεση της μας θυμίζει αυτή της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βιάστηκε και έπειτα δολοφονήθηκε, και εδώ θα δείτε τα ανατριχιαστικά στοιχεία πριν από την μοιραία νύχτα.

Το κοριτσάκι έμεινε έγκυος ένα μήνα πριν την αυτοκτονία ενώ κακοποιήθηκε σε γειτονιά της Μπανγκόκ. Για την ώρα έχουν ταυτοποιηθεί δύο από τους έξι δράστες της επίθεσης και ο ένας έχει συλληφθεί.

14χρονη έμεινε έγκυος και αποφάσισε να το κρατήσει - Το κρυμμένο μυστικό της οικογένειας είναι αυτό που σοκάρει

Αυτή η 14χρονη έμεινε έγκυος και όπως κάθε έφηβη φοβόταν για την αντίδραση των γονιών της. Τελικά συνέβη κάτι που δεν περίμενε και θα σας αφήσει άφωνους.

Αν και ο περισσότερος κόσμος δεν θα ήθελε το παιδί του σε τόσο νεαρή ηλικία να έχει μια εγκυμοσύνη, στην περίπτωση της Αντόνια και της μητέρας της Τζούλι τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Η Τζούλι έχει 4 παιδιά τα οποία μεγαλώνει μόνη της. Όταν η 14 ετών κόρη της της ανακοίνωσε ότι θα την κάνει γιαγιά, η Τζούλι χάρηκε πάρα πολύ. Όπως λέει η μέλλουσα γιαγιά, θα ήταν πολύ εύκολο να νευριάσει με το όλο θέμα, αλλά το βασικό για εκείνη είναι η κόρη της να έχει συμπαράσταση και να προχωρήσει στη ζωή της όπως επιθυμεί.

Βέβαια ο πραγματικός λόγος που η Τζούλι χαίρεται που η κόρη της θα γίνει τόσο μικρή μαμά κρύβεται πίσω από ένα οικογενειακό μυστικό που έχει. Η οικογένεια της Τζούλι πάσχει από ένα σπάνιο γενετικό σύνδρομο λόγω του οποίου οι γυναίκες της οικογένειας έχουν 85% πιθανότητα να αποκτήσουν καρκίνο και να πεθάνουν πολύ νέες. Η μητέρα της Τζούλι πέθανε σε ηλικία 42 ετών ενώ η γιαγιά της στα 32 της χρόνια.

Η ίδια η Τζούλι κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο στο στήθος που της παρουσιάστηκε ενώ η 19 ετών κόρη της Τζάσμιν έχει καρκίνο στο συκώτι, στη μήτρα και τις ωοθήκες. Μάλιστα η Τζάσμιν έκανε, όπως και η Τζούλι, υστερεκτομή ώστε να αποφύγουν κάθε άλλο κίνδυνο. Στην αρχή και η Τζούλι είχε στενοχωρηθεί με την εγκυμοσύνη της κόρης της σε τόσο μικρή ηλικία, όμως μετά, όπως αποκάλυψε η ίδια, σκέφτηκε ότι αυτή ίσως ήταν η μοναδική της ευκαιρία να κάνει παιδί ενώ η αδελφή της Τζάσμιν δεν θα μπορέσει ποτέ! Το σύνδρομο αυτό πλήττει περισσότερο τις γυναίκες της οικογένειας ενώ η Τζούλι που έχει και δύο γιούς λέει πως έχουν μόνο 5% πιθανότητα να αποκτήσουν καρκίνο του προστάτη.

Έτσι, όλη η οικογένεια αποφάσισε να αφήσει την Αντόνια να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της καθώς έχει μεγάλη πιθανότητα στο μέλλον να πρέπει να προχωρήσει και εκείνη σε υστερεκτομή ώστε να αποφύγει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου. Πάντως να σημειωθεί ότι και άλλες γυναίκες διαγνώστηκαν με καρκίνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και τα κατάφεραν. «Το μωρό αυτό» λέει η Τζούλι «θα έρθει σε μια οικογένεια η οποία συνεχώς παλεύει ψυχικά και σωματικά. Κανονικά ένα μωρό δεν θα έπρεπε να ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον αλλά αυτή είναι η ιστορία της ζωής μας»!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share