Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επένδυση "μαμούθ" για τον Σκλαβενίτη

Η κίνηση που... "τρελαίνει"!

20 Μαΐου 2020 10:11
Επένδυση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τρομερή επένδυση, ετοιμάζει ο Όμιλος Σκλαβενίτη στην Πάτρα και ειδικότερα στην περιοχή του Ρίου. Στην ευρύτερη περιοχή, λειτουργούσε κατάστημα της αλυσίδας ΚΡΟΝΟΣ, όμως το συγκεκριμένο, δεν άνοιξε ποτέ με ταμπέλα "Σκλαβενίτης", διότι δεν τα βρήκε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Το ακίνητο, στο οποίο στεγαζόταν ο ΚΡΟΝΟΣ, ανήκε σε πατρινό επιχειρηματία. Το τίμημα που ζητούσε ο κάτοχος του καταστήματος φάνηκε υπερβολικό στον Σκλαβενίτη, ο οποίος αναζήτησε άλλο ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή, κοιτάζοντας προς το παλιό εργοστάσιο της Χαρτοβιομηχανίας Elite. Στο σημείο, να τονίσουμε, ότι η αλυσίδα σούπερ μάρκερ, κάνει πολλές κινήσεις στην αγορά, προσπαθώντας να διευκολύνει τους πολίτες.

Το παλιό εργοστάσιο, είναι τεράστιο (4.000 τ.μ.), ενώ διαθέτει και μεγάλο εξωτερικό χώρο. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Αθηναϊκός Όμιλος ενώ θα κατασκευάζει το super market, παράλληλα θα έλθει σε συμφωνία με άλλες εταιρείες, ώστε εκεί να δημιουργηθεί ένα δεύτερο open mall σαν και αυτό που λειτουργεί στην περιοχή της Περιβόλας (πρώην Καρφούρ νυν Σκλαβενίτης).

Τρέξτε στον Σκλαβενίτη: Το προϊόν για να μαυρίσετε στην παραλία με 25% έκπτωση

Όλες οι γυναίκες, αλλά και οι άνδρες, ονειρεύονται το καλοκαίρι ένα μαυρισμένο δέρμα και μια ενυδατωμένη επιδερμίδα. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το κατάλληλο προϊόν για να μαυρίσετε, με 25% έκπτωση στον Σκλαβενίτη.

Αυτό που επιλέγουν όλες οι γυναίκες για το μάυρισμά τους εδώ και χρόνια είναι το baby oil, το οποίο το βρήκαμε στην πιο χαμηλή τιμή. Τα λάδια μαυρίσματος μπορεί να επιταχύνουν τη διαδικασία, αλλά να μην ξεχνάμε ότι και η φροντίδα και η προστασία επείγει, για αυτό να μην ξεχνάτε να φοράτε το αντηλιακό σας, πριν βάλετε το κάθε λάδι.

Μπείτε τώρα στο e-food του Σκλαβενίτη εδώ και αγοράστε το μόνο με 3,75€, μιας και θα σας χρησιμέψει σίγουρα. Μην χάσετε την προσφορά, και δείτε ακόμα μια που θα σας χρησιμέψει εδώ, μιας και μπορείτε να αποκτήσετε κορυφαίο προϊόν 1+1 δώρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share