Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στροφή 180 μοιρών ο καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί - "Συννεφιές και μπόρες από αύριο..."

Τέλος ο καύσωνας

19 Μαΐου 2020 22:15
Στροφή 180 μοιρών ο καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί -

Ο καιρός επιστρέψει στην καιρική κανονικότητα, και ο καύσωνας θα αποτελεί πλέον παρελθόν από αύριο, μιας και αναμένονται συννεφιές και τοπικές μπόρες σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.

Εκτός από την υποχώρηση της θερμοκρασίας, θα έχουμε συννεφιές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία και στα Δυτικά της χώρας και αραιές νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις και νοτιάδες στα Δυτικά, αλλά η θερμοκρασία παραμένει υψηλή από 15 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Αντίστοιχα θα κινηθεί ο καιρός και την Πέμπτη με νεφώσεις που ολοένα και θα πυκνώνουν, και μάλιστα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες και βοριάδες στις περιοχές που είναι παρακάτω. Μάλιστα έρχεται βουτιά στην θερμοκρασία έως και 12 βαθμούς, όπως θα δείτε εδώ.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού στο Athensmagazine.gr:

«Καμίνι» η χώρα αλλά... - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού (Video)

«Καμίνι» θα είναι και σήμερα η χώρα σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, ωστόσο από τις επόμενες ημέρες θα υποχωρήσει σταδιακά με την εμφάνισή τους τους να κάνουν ακόμα και οι βροχές. Με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να προειδοποιεί για την εξέλιξη του καιρού.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

Καιρός σήμερα: Στα ύψη ο υδράργυρος - Πότε θα πέσει η θερμοκρασία;

Αίθριος και με υψηλές θερμοκρασίες θα παραμείνει ο καιρός σήμερα, ωστόσο από αύριο θα υποχωρήσει σταδιακά ο καύσωνας.

Η ΕΜΥ προβλέψει υψηλές θερμοκρασίες στην κεντρική Ελλάδα, αλλά και στα νότια, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 38 βαθμούς Κελσίου. Από το βράδυ αναμένεται να αρχίσει η πτώση της θερμοκρασίας σταδιακά, σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, όπως τόνισε και ο Τάσος Αρνιακός.

Αναλυτική πρόγνωση

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Θρακικό τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 και τοπικά στη Μακεδονία έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από τα βόρεια, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στις Κυκλάδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 και στα βόρεια από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share