Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικό: Το γνωστό ιταλικό τρολ «πέθανε» και τον Χρήστο Σαρτζετάκη

Απίστευτο!

18 Μαΐου 2020 17:28
Τραγικό: Το γνωστό ιταλικό τρολ «πέθανε» και τον Χρήστο Σαρτζετάκη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τραγικό είναι αυτό, που συμβαίνει με το ιταλικό τρολ του Twitter, που φέρεται να έχει το όνομα Τομάσο Ντεμπενεντέτι και να είναι δημοσιογράφος, το οποίο... πέθανε και τον Χρήστο Σαρτζετάκη, ενώ πρόσφατα θύμα χάκερ έπεσε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο εν λόγω χρήστης «χακάρει» τους λογαριασμούς επιφανών πολιτικών και, μέσω αυτών, ανακοινώνει θανάτους άλλων μεγάλων προσώπων, όπως έγινε τώρα με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μάλιστα ως «όχημα» χρησιμοποίησε τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. Ο Τομάσο Ντεμπενεντέτι έχει πεθάνει μεταξύ άλλων τον Κώστα Γαβρά, τον Κάρολο Παπούλια, τον Πάπα Φραγκίσκο, τον Πέδρο Αλμοδόβαρ κ.α.

Ράδιο Αρβύλα Twitter: Σάλος για το σποτάκι με την εκκλησία - «Έπιασε δουλειά το Ράδιο Ξεφτίλα;»

Κανονικός σάλος έχει ξεσπάσει στο Twitter με το νέο επίμαχο σποτάκι με την εκκλησία που κυκλοφόρησε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με το κοινό να εξαγριώνεται και να μη διστάζει να πει πως για ακόμα μία φορά έπιασε τη δουλειά του το «Ράδιο Ξεφτίλα».

Η σατιρική εκπομπή θέλησε να αναφερθεί στα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό με τον κορωνοϊό και τις εκκλησίες και γι' αυτό το λόγο κυκλοφόρησε ένα νέο σποτάκι με σκοπό να προωθήσει την εκπομπή του, το οποίο παριστάνει μία στιγμή της θείας κοινωνίας. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share