Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε αγαπημένος κωμικός ηθοποιός

Θρήνος!

17 Μαΐου 2020 11:04
Θλίψη: Πέθανε αγαπημένος κωμικός ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη η θλίψη για τον αγαπημένο ηθοποιό Φρεντ Γουίλαρντ που έχασε την ζωή του χθες, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 86 ετών. Ωστόσο χθες απεβίωσε και ο 30χρονος Αναστάσης Δαφνής

Ο δημοφιλής στον κόσμο του Χόλιγουντ κωμικός είχε παίξει σε γνωστές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, όπως το «Everybody Loves Raymond» και τη «Μοντέρνα Οικογένεια».

Πριν από δύο χρόνια πέθανε η σύζυγος του, Mαίρη, με την οποία είχαν αποκτήσει την κόρη τους, Χόουπ.

«Ο πατέρας μου πέθανε στον ύπνο του χθες βράδυ (σ.σ. Παρασκευή) στη φανταστική ηλικία των 86 ετών. Δεν σταμάτησε να δουλεύει, να είναι δραστήριος και να μας κάνει όλους χαρούμενους μέχρι το τέλος. Τον αγαπούσαμε τόσο πολύ!» δήλωσε η κόρη του στο People.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις τον αποχαιρέτησε μέσω instagram, καθώς ο σύζυγός της Κρίστοφερ Γκεστ είχε για πολλά χρόνια συνεργαστεί με τον Φρεντ Γουίλαρντ. «Πόσο τυχεροί είμαστε που γνωρίσαμε τα χαρίσματα αυτού του ανθρώπου. Σε ευχαριστούμε για τα γέλια μέχρι δακρύων. Είσαι τώρα μαζί με τη Μαίρη. Σπίτι ασφαλής» έγραψε στην ανάρτησή της.

Σοκ: Δολοφονήθηκε διάσημος τραγουδιστής - Τον πυροβόλησαν 7 φορές (photo-video)

Σοκ στο χώρο της μουσικής καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας δολοφονήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής της ραπ Nick Blixky. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό του Τζον Πράιν από επιπλοκές του φονικού ιού σε ηλικία 73 ετών.

Το πτώμα του νεαρού ράπερ βρέθηκε στην άκρη του δρόμου, στην οδό Winthorp. Είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση, πάνω από 7 φορές. Ο Nickalus Thompson, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο NYC Health Hospital, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη, ωστόσο κάνει λόγο για πόλεμο συμμοριών ή κάποια διαφωνία σε εμπορία ναρκωτικών. Ο Nick Blickxy, θα κυκλοφορούσε σε λίγες ημέρες τον πρώτο του δίσκο ενώ θεωρούνταν ανερχόμενο αστέρι στην σκηνή της trap.

Νεκρός διάσημος τραγουδιστής μόλις 32 ετών - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο της μουσικής και της τέχνης η είδηση του τραγικού θανάτου του γνωστού τραγουδιστή και ράπερ σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media στα οποία και οι θαυμαστές του έδειξαν την αμέριστη αγάπη τους κάνοντας αναρτήσεις με φωτογραφίες αλλά και με γνωστά τραγούδια του.

Ο λόγος για τον γνωστό ράπερ της Underground μουσικής σκηνής Black The Ripper, ή Νταν Γουεστ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.

Ωστόσο, δυστυχώς αυτή δεν είναι η μόνη απώλεια από τον χώρο των τεχνών και του θεάματος, δείτε εδώ τον "ταχύτερο" 16χρονο ηθοποιό που έφυγε απ' τη ζωή λίγα 24ωρα πριν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share