Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο σοκ για πρωταγωνίστρια από τις 8 λέξεις

Σώθηκε από θαύμα

16 Μαΐου 2020 18:25
Τροχαίο σοκ για πρωταγωνίστρια από τις 8 λέξεις

Νωρίτερα έγινε γνωστό ένα τροχαίο στην Αθηνών - Σουνίου, αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ενεπλάκη σε ένα άλλο στον ίδιο δρόμο πρωταγωνίστρια από την σειρά 8 λέξεις. Σώθηκε από θαύμα σύμφωνα με όσα λέει.

Συμμετείχε στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΪ, και υποδύεται τη Κατερίνα Μαρόγλου, σύζυγο του Μιλτιάδη, (Κούλη Νικολάου). Η ηθοποιός Ευτυχία Μελή, περιέγραψε για το πώς σώθηκε από το τροχαίο και συγκλονίζει με τα λεγόμενά της.

Έγραψε σε ανάρτηση:

"Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει , δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλίστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πάνω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν ότι έτρεχε με 200. Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του είπα ότι χαίρομαι που ζει….. αλλά χαίρομαι πιο πολύ για την μαμάκα μου που ζω εγώ. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζώα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστώ τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να μου λέει ότι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο.

Πίσω από μένα ήταν ένας δίμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο.

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!!
Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων".

Οικογενειακή τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 68χρονος σε τροχαίο - Τράκαρε με το γιο του

Οικογενειακή τραγωδία καταγράφηκε στην άσφαλτο όταν 68χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής, στο 13ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης - Φέρων, ύστερα από μετωπική σύγκρουση με όχημα το οποίο οδηγούσε ο γιος του. Ωστόσο, μόλις λίγα 24ωρα πριν ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros.gr, ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων ΙΧ, ο 68χρόνος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε ελαφρά τραύματα.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 68χρονος καθώς οδηγούσε ΙΧ τράκαρε με το επαγγελματικό φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε ο… γιος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας για άγνωστη αιτία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το αυτοκίνητο που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επιτόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ και η τροχαία όπου το πρώτο, μετέφερε την σορό του ανδρός στο ΠΓΝA. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Αλεξανδρούπολης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share