Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εξέλιξη σοκ με τον τεράστιο πύθωνα στην Κάντζα: Δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, φόβοι ότι έχει γεννήσει!

Θρίλερ

15 Μαΐου 2020 14:51
Εξέλιξη σοκ με τον τεράστιο πύθωνα στην Κάντζα: Δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, φόβοι ότι έχει γεννήσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ με τον πύθωνα που εμφανίστηκε στην Κάντζα και έχει προκαλέσει πανικό στους κατοίκους της περιοχής!

Τι συνέβη; Συγκεκριμένα άπαντες, πολίτες και Αρχές, προσπαθούν να εντοπίσουν τον πύθωνα ώστε να τον δώσουν στο Αττικό Πάρκο και να επιστρέψει η ηρεμία στην περιοχή! Ωστόσο αυτός παραμένει ακόμα άφαντος.

Το άλλο που δημιουργεί πονοκέφαλο είναι πως πριν λίγες μέρες είχε εντοπιστεί ένας πιο μικρός πύθωνας και τότε ειδικοί τον μετέφεραν στο Αττικό Πάρκο! Φοβούνται δηλαδή μήπως έχει... γεννήσει και έχει γεμίσει η περιοχή γιγάντια φίδια!

Δείτε το βίντεο στο σχετικό ρεπορτάζ που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Πύθωνας εναντίον κόμπρας: Η συγκλονιστική μάχη που κόβει την ανάσα (Video)

Μία συγκλοιστική μάχη ανάμεσα σε έναν πύθωνα και μία κόμπρα καταγράφηκε στο χωριό Davao del Sur των Φιλιππίνων. Επίσης, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν μεθυσμένο άντρα να παλεύει με κόμπρα, με το φίδι να του καταφέρνει πολλαπλά δηλητηριώδη δαγκώματα.

Το τεράστιο δηλητηριώδες φίδι είχε καταφέρει να εξουδετερώσει τον πύθωνα και είχε αρχίσει να τον καταβροχθίζει ολόκληρο. Αλλά η κόμπρα υπολόγιζε χωρίς… τους κατοίκους του χωριού. Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι μόλις είδαν την κόμπρα άρχισαν να την χτυπούν με ξύλα μέχρι που την σκότωσαν.

Η ουρά του τεράστιου πύθωνα που είχε σκοτώσει και καταβροχθίσει εξήχε από το στόμα της κόμπρας. Μόλις σκότωσαν το φίδι, το άνοιξαν με μαχαίρι και είδαν τον πύθωνα.

Τεράστιο φίδι ανακόντα αρπάζει άνθρωπο, κουλουριάζετε γύρω του και αρχίζει να τον σφίγγει με τη συνέχεια να... σοκάρει (Video)

Τα φίδια ανακόντα μπορεί να γίνουν τεράστια σε μέγεθος. Συχνά φτάνουν σε μήκος τα 6-7 μέτρα και το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει και τα 100 κιλά. Όπως και οι πύθωνες ή οι βόες – φίδια σφιγκτήρες και αυτά – τυλίγονται γύρω από το θύμα τους και το συνθλίβουν, πριν το καταπιούν ολόκληρο. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα φίδι μας "κόβει την ανάσα", δείτε εδώ τι συνέβη με μια γυναίκα που σκότωσε ένα φίδι στην αυλή της.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο προέρχεται από την Αυστραλία, το φίδι ανακόντα - άγνωστο πώς - άρπαξε έναν ενήλικο άντρα, τον έριξε στο έδαφος, κουλουριάστηκε γύρω του κι άρχισε να τον σφίγγει με την συνέχεια να... σοκάρει.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share