Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

"Ο ιός της φοβίας και της ανεργείας...": Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον κορωνοϊό

Αποκαλύψεις φωτιά

15 Μαΐου 2020 12:01
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλο το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του ελληνικού λαού με τον ιό της φοβίας και της... ανεργίας αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, μέσα από την εκπομπή του στο Action24, έκανε για ακόμα μια φορά επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα και αποκάλυψε όλα όσα πιστεύει για τον φονικό ιό!

Τι παιχνίδια παίζονται από πίσω; Τι συνέβη μέσα στον Μάιο; Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Ναι είναι αλήθεια...": Ο Γιώργος Τράγκας επιβέβαιωσε το σκάνδαλο με την οικογένειά του

Σάλος προέκυψε με δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακελειό" σύμφωνα με τον οποίο ο γιος του Γιώργου Τράγκα έχει πιάσει δουλειά στο Μαξίμου!

Με ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος μόλις αποχώρησε και από το ραδιόφωνο με το οποίο συνεργαζόταν, αναφέρεται (και επιβεβαιώνει) την εργασία του γιου του Φρέντυ στο Μέγαρο Μαξίμου, σε γραφείο δίπλα στον πρωθυπουργό.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της εφημερίδας "Μακελειό" το οποίο έφερε στην δημοσιότητα στην επαγγελματική σχέση του γιου του με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο γιος του Τράγκα στο Μαξίμου

Η απάντηση Γιώργου Τράγκα στο Facebook:

"Τα παιδιά τραβάνε το δρόμο τους και οι πατεράδες το δικό τους

Αναφέρομαι σε δημοσίευμα «μαγειρεμένο» ή «καρφωτό» από το Μαξίμου και ενδεχομένως ... από το Επίνειο.

Ο γιος μου, Φρέντυ Τράγκας, όπως όλα τα παιδιά, ακολουθεί το δικό του δρόμο, παρά τις απόψεις και τις συστάσεις μου. Με δική του πρωτοβουλία έφυγε πέρσι από το marketing των Παραπολιτικών και πήγε να εργαστεί στο τμήμα επικοινωνίας του Μαξίμου, παρά την αντίθετη άποψη του πατρός και παρά τα ελάχιστα χρήματα της αμοιβής.

Ο γιος μου, όπως εκατομμύρια παιδιά, έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και εγώ, όπως εκατομμύρια γονείς, πρέπει να τη σεβαστώ. Όποια πολιτική άποψη και αν έχει, τον αγαπώ το ίδιο.

Ο μπαμπάς, ποτέ δεν διόρισε ή παρακάλεσε να διοριστεί ο γιος στο Μαξίμου. Ούτε παροτρύνθηκε από εμένα σε αυτή την επιλογή. Αντίθετα, ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και δικαίωμά του. Τα παιδιά τραβάνε το δικό τους δρόμο και οι πατεράδες το δικό τους."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share