Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πρωτόγνωρη θερμή εισβολή... Το σπάνιο φαινόμενο για την εποχή...» - «Καμπανάκι» από τον Τάσο Αρνιακό (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

15 Μαΐου 2020 10:08
«Πρωτόγνωρη θερμή εισβολή... Το σπάνιο φαινόμενο για την εποχή...» - «Καμπανάκι» από τον Τάσο Αρνιακό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια πρωτόγνωρη θερμή εισβολή θα έχουμε το ερχόμενο 4ημερο σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό με ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο για την εποχή να χτυπάει την χώρα μας, όπου θα έχουμε παγκόσμιο ρεκόρ απόκλισης θερμοκρασίας. Επίσης, για τη θερμή εισβολή στη χώρα, και το τι πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, μίλησε στο Mega ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέφερε πως σε ορισμένες περιοχές μπορεί να δούμε και 42 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την εξέλιξη του καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

«Θεμοκρασία στους 40 βαθμούς από την Παρασκευή και μέχρι...» - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί στην ΕΡΤ για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως ήδη από την Παρασκευή (15/5) θα έχουμε 40 βαθμούς σε ορισμένα σημεία στην χώρα.

Την ίδια μέρα θα υπάρξουν νεφώσεις με θολούρα στην ατμόσφαιρα, με τους ανέμους έως 5 μποφόρ. Στην Αττική οι συνθήκες θα είναι παρόμοιες, με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς, ενώ θα βρίσκεται 7 βαθμούς πιο κάτω στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι την Τρίτη (19/5) θα υπάρχει συννεφόκαμα και θολούρα στην ατμόσφαιρα εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης, με τη θερμοκρασία στα ύψη, ενώ ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε και σε ποιες περιοχές θα έχουμε μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share