Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έρχεται ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο με 42 βαθμούς για αυτές τις περιοχές» - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για τον καιρό

Αναλυτική πρόγνωση!

14 Μαΐου 2020 18:41
«Έρχεται ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο με 42 βαθμούς για αυτές τις περιοχές» - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για τον καιρό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Για τη θερμή εισβολή στη χώρα, και το τι πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, μίλησε στο Mega ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέφερε πως σε ορισμένες περιοχές μπορεί να δούμε και 42 βαθμούς.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, φαίνεται ότι θα έχουμε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ και η Παρασκευή (15/5) θα είναι μια πολύ ζεστή μέρα, με τον υδράργυρο στους 36, 37, ακόμη και 38 βαθμούς Κελσίου τοπικά, ενώ και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για 40άρια αύριο.

Στην Αθήνα την Παρασκευή η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 36-37 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλονίκη στους 34, και το κύμα της ζέστης θα κορυφωθεί το σαββατοκύριακο, με την θερμοκρασία στην Αθήνα να φτάνει στους 40 βαθμούς Κελσίου.

«Θα σημειωθούν θερμοκρασίες που σπανιότατα έχουν σημειωθεί τα τελευταία 40 χρόνια», τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος, ενώ αναφερόμενος στην ερχόμενη εβδομάδα τόνισε ότι «πάλι 40άρια θα έχουμε και τη Δευτέρα. Ενδεχομένως και την Τρίτη. Θα είναι ένας καύσωνας που θα μας ταλαιπωρήσει».

«Από την ερχόμενη Τετάρτη προς Πέμπτη αναμένεται να πέσει κατά 8 με 10 μονάδες η θερμοκρασία, και θα εναρμονιστούμε με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες», σημείωσε ακόμη για τον καιρό ο γνωστός μετεωρολόγος.

Δείτε την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Προσέξτε, όποιος πάει παραλία αυτό το Σαββατοκύριακο θα..."

Τι περιμένει τον καθένα που θέλει να πάει για μπάνιο στην θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο; Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί σχετικά, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά την προειδοποίηση για τις τραγικές εξελίξεις στην οικονομία, πήρε θέση για τον καύσωνα που ήδη χτυπάει την χώρα και για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα οδηγήσουν εκατομμύρια Έλληνες στις πιο κοντινές παραλίες, μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τις οργανωμένες πλαζ.

Τι περιμένει τον καθένα από εμάς που θα πάρει αυτή την απόφαση; Τα μαρτύρια του Ιησού! Ο Τάσος Δούσης τονίζει πως θα δούμε κόσμο από τα ξημερώματα στις παραλίες για μια ομπρέλα, αφού θα επιτρέπει ένας άνθρωπος ανά 40 τ.μ. σε οργανωμένες παραλίες.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share