Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Θεμοκρασία στους 40 βαθμούς από την Παρασκευή και μέχρι...» - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό

Αναλυτική πρόγνωση!

14 Μαΐου 2020 17:55
«Θεμοκρασία στους 40 βαθμούς από την Παρασκευή και μέχρι...» - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί στην ΕΡΤ για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως ήδη από την Παρασκευή (15/5) θα έχουμε 40 βαθμούς σε ορισμένα σημεία στην χώρα.

Την ίδια μέρα θα υπάρξουν νεφώσεις με θολούρα στην ατμόσφαιρα, με τους ανέμους έως 5 μποφόρ. Στην Αττική οι συνθήκες θα είναι παρόμοιες, με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς, ενώ θα βρίσκεται 7 βαθμούς πιο κάτω στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι την Τρίτη (19/5) θα υπάρχει συννεφόκαμα και θολούρα στην ατμόσφαιρα εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης, με τη θερμοκρασία στα ύψη, ενώ ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε και σε ποιες περιοχές θα έχουμε μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Προσέξτε, όποιος πάει παραλία αυτό το Σαββατοκύριακο θα..."

Τι περιμένει τον καθένα που θέλει να πάει για μπάνιο στην θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο; Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί σχετικά, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά την προειδοποίηση για τις τραγικές εξελίξεις στην οικονομία, πήρε θέση για τον καύσωνα που ήδη χτυπάει την χώρα και για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα οδηγήσουν εκατομμύρια Έλληνες στις πιο κοντινές παραλίες, μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τις οργανωμένες πλαζ.

Τι περιμένει τον καθένα από εμάς που θα πάρει αυτή την απόφαση; Τα μαρτύρια του Ιησού! Ο Τάσος Δούσης τονίζει πως θα δούμε κόσμο από τα ξημερώματα στις παραλίες για μια ομπρέλα, αφού θα επιτρέπει ένας άνθρωπος ανά 40 τ.μ. σε οργανωμένες παραλίες.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης: "Στη διοίκηση της ΔΕΗ είναι εγκληματίες, επικίνδυνοι και κομπογιαννίτες!"

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχετικά με τις τραγικές καταστάσεις που είχαμε το πρωί της Δευτέρας στη ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στους ανίκανους ανθρώπους που διευθύνουν την ΔΕΗ και το πως κατάφεραν μέσα σε ένα πρωϊνό να τινάξουν τους πάντες στον αέρα.

Σε τέτοιες συνθήκες δεν χωράνε τσαρλατάνοι, άβουλοι, τεμπέληδες, κομματόσκυλα και λαϊκιστές.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση μέσα από το βίντεο του Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share