Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έπος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε λόγω κορωνοϊού θαυμάστρια που πήγε να τον φιλήσει

Τι είδε στην Ερμού ο πρωθυπουργός;

14 Μαΐου 2020 15:41
Έπος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε λόγω κορωνοϊού θαυμάστρια που πήγε να τον φιλήσει
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια επική στιγμή συνέβη στην αυτοψία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας, με μια θαυμάστριά του στην οδό Ερμού να επιχειρεί να τον φιλήσει κι εκείνον να την αποφεύγει λόγω κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, στην οδό Ερμού, επιθυμούσε να διαπιστώσει μόνος του την κατάσταση στα καταστήματα.

Έμποροι, εργαζόμενοι και καταναλωτές, τους υποδέχτηκαν με χαμόγελο και αισιοδοξία στα 30 λεπτά της βόλτας τους, αλλά και προβληματισμό για την επόμενη ημέρα, κάτι που εκφράζει και ο Τάσος Δούσης με έμφαση τον τουρισμό.

Ο Πρόεδρος, ανέλυσε και συζήτησε διεξοδικά με τον Πρωθυπουργό όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της χώρας και συμφώνησαν ότι η Κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στις τεκμηριωμένες προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος με την σοβαρή και χρήσιμη στάση του, επεμβαίνει δυναμικά για την επίλυση όλων των ζωτικών προβλημάτων του κλάδου.

Ο κ. Καφούνης δήλωσε: «Το Ελληνικό εμπόριο σήμερα βρίσκεται μπρος στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας του και έχει ανάγκη από θαρραλέες και τολμηρές ενέργειες, κατά το παράδειγμα της επιτυχημένης διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης, ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να υποδεχτεί με αισιοδοξία και ελπίδα το 2021».

«Μη με φιλάτε»

Κάποια στιγμή όμως έπεσε πάνω σε μία ενθουσιώδη θαυμάστριά του, που έτρεξε κατά πάνω για να τον αγκαλιάσει.

Κάτι που φυσικά θα παραβίαζε τους... κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούμε, αναγκάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της πει: «Μην με φιλάτε».

Ο κύριος Μητσοτάκης, ασφαλώς, τήρησε κάθε κανόνα, με όλες τις χειραψίες του να γίνονται... με τον αγκώνα, όπως επιτάσσει πια η εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού, με όσα καινούργια έθιμα έχει φέρει η παρουσία της.

Αρκετός κόσμοις, βέβαια, θέλησε να χαιρετήσει τον πρωθυπουργό και δεν ήταν λίγοι αυτοί, στους οποίους σταμάτησε, ενώ άλλοι έβγαζαν selfies μαζί του στο δρόμο, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της παρουσίας του στον πιο κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας.

Video Credits: Protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share