Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε στα 33 του κορυφαίος δημοσιογράφος στην Ελλάδα

Απέραντη θλίψη...

14 Μαΐου 2020 15:28
Σοκ: Πέθανε στα 33 του κορυφαίος δημοσιογράφος στην Ελλάδα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί ο θάνατος κορυφαίου δημοσιογράφου στην Ελλάδα, που βυθίζει στο πένθος στον χώρο, φεύγοντας στα μόλις 33 του χρόνια.

Μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Φουρκάν Νατζί Τοπ, που αποτελούσε τον ανταποκριτή του πρακτορείου Anadolu στην Αθήνα, πέθανε και έφερε τη θλίψη, ενώ προ ημερών απεβίωσε διάσημος Έλληνας δημοσιογράφος.

Ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεκίνησε την καριέρα του στο Anadolu το 2013, αρχικά ως ρεπόρτερ για ενεργειακά θέματα, προτού μεταπηδήσει στο γραφείο του πρακτορείου στην Αθήνα ως επικεφαλής του, το 2016.

Τα θέματά του από την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα, την πολιτική, την οικονομία και τον αθλητισμό έκαναν γνωστές τις εξελίξεις στη χώρα στο κοινό του Anadolu στην Τουρκία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις του στόχευαν στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ιδιαίτερα ταλαντούχος δημοσιογράφος, ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεχώριζε για τη θετική του στάση απέναντι στη ζωή και την εξαιρετική του αίσθηση του χιούμορ.

«Έσβηνα κι ένιωθα το θάνατο…» - Ανατριχιάζουν τα λόγια του Φίλιππου Καμπούρη για την περιπέτεια της υγείας του

Ανατριχιάζει με όσα αναφέρει ο Φίλιππος Καμπούρης για την περιπέτεια της υγείας του, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο, τονίζοντας πως τη στιγμή που έπαθε το εγκεφαλικό, εξαιτίας του οποίου διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ένιωθε πως έσβηνε και πέθαινε.

Ο παρουσιαστής, που σόκαρε τον κόσμο της δημοσιογραφίας με αυτό που συνέβη, αναφέρθηκε στις κρίσιμες εκείνες στιγμές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ προσθέτει πως σύντομα θα κάνει και νέες εξετάσεις, για να φανεί από τι προκλήθηκε το εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Εκείνη τη στιγμή έσβηνα κι ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα το θάνατο, ότι με αφήνει το σώμα μου σε μια αργή κίνηση και κρατιόμουν να μη λιποθυμήσω», επισημαίνει στην αρχή ο Φίλιππος Καμπούρης, ανατριχιάζοντας με τα λόγια του.

Ο ίδιος μίλησε για το πόσο τον βοήθησε η προσευχή που έκανε, καθώς είναι βαθιά θρήσκος, ενώ παράλληλα τόνισε πως «γύρισα σπίτι, θα συνεχίσω με κάποιες εξετάσεις, για να δούμε γιατί το έπαθα. Οι γιατροί, πάντως, μου είπαν πως είχα άγιο που δεν έπαθα κάτι χειρότερο».

Το εγκεφαλικό, μάλιστα, δεν του έχει αφήσει προς το παρόν πρόβλημα στην ομιλία. «Ευτυχώς δεν έπαθα κάτι, το στόμα είχε στραβώσει στα αριστερά, αλλά έχει επανέλθει», είπε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share