Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου - Μπλόκαρε η κυκλοφορία

Συμβαίνει τώρα!

13 Μαΐου 2020 21:29
Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου - Μπλόκαρε η κυκλοφορία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τροχαίο ατύχημα υπήρξε στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, με το δρόμο να κλείνει στα δύο ρεύματα από το ύψος μεγάλου ξενοδοχείου στο Λαγονήσι μέχρι τη Λεωφόρο Καλυβίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δύο ΙΧ αυτοκίνητα έχουν συγκρουστεί και έχουν προκαλέσει το μπλοκάρισμα της κυκλοφορίας, ενώ σοκαριστικό τροχαίο υπήρξε στην Καλαμάτα, με νεκρό έναν 3χρονο και τον πατέρα του.

Στο σημείο σπεύδει το ανακριτικό της Τροχαίας.

Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτη στη λεωφόρο Αθηνών, με αποτέλεσμα να καταγράφονται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ενώ, πριν από λίγο στη Νάουσα παρασύρθηκε 12χρονο με το ποδήλατό του.

Στο τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν φορτηγάκι με νταλίκα. Έπειτα από το τροχαίο, δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο ύψος του Δαφνίου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τραγωδία στην Κόρινθο: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο (Video)

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 15χρονο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Εξαμίλια, στην Κόρινθο. Παράλληλα, απίστευτη εξέλιξη έχουμε στο τροχαίο που σημειώθηκε χτες στην Θεσσαλονίκη, καθώς φαίνεται πως ο οδηγός του ΙΧ που έπεσε στον γκρεμό ήταν ο πατέρας της 20χρονης Τζίνας Βογιατζή, η οποία σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο πριν 40 μέρες.

Ο άτυχος έφηβος είχε για βγει για περπάτημα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Ο οδηγός του ΙΧ, μάλιστα, άφησε τον 15χρονο αβοήθητο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μετά από εκτεταμένες έρευνες Αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου και αξιωματικοί της Δ.Α. Κορινθίας κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον οδηγό.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες Αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου, της ομάδας ΔΙΑΣ και αξιωματικοί της Δ.Α. Κορινθίας κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον οδηγό

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Ανατριχιάζει ο πατέρας του 25χρονου θύματος

Ανατριχιάζει ο πατέρας του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε σοκαριστικό τροχαίο στη Γλυφάδα, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, με αφορμή τη δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα που ασκήθηκε στον οδηγό της μοιραίας Corvette, ο πατέρας του 25χρονου σημειώνει χαρακτηριστικά: «να δικάζονται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί να βγαίνει στην κοινωνία ένα παράδειγμα ότι δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θες και απλά μετά να δικάζεσαι 3 - 5 μήνες και να βγαίνεις έξω».

«Εχουν περάσει 82 ημέρες από τον θάνατο του παιδιού μου… Σαν να έχει πάει κάπου και να τον περιμένω να γυρίσει», λέει ο πατέρας του 25χρονου για την απώλεια του γιου του. «Για να μην ξαναγίνει πάλι το ίδιο πράγμα και σε άλλους ανθρώπους… Το παιδί μου ούτως ή άλλως έχει χαθεί… Να μην χάνεται άλλος κόσμος στην άσφαλτο με αυτό τον τρόπο. Δηλαδή να κρυφτεί ένας άνθρωπος για 48 ώρες και να λέει μετά «ήρθα, παρουσιάστηκα» και να αφήνεται ελεύθερος».

Η δίωξη σε βάρος του 40χρονου οδηγού της Corvette για το τροχαίο

Σημειώνεται πως σε βάρος του 40χρονου οδηγού της Corvette ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα:

της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό κακουργήματος από οδηγό που δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος και λόγω της διενέργειας επικίνδυνων ελιγμών, από την οποία προέκυψε κίνδυνος σε ξένα πράγματα και ο θάνατος ανθρώπου. Η κατηγορία , βάση του άρθρου 290Α του Ποινικού Κώδικα,προβλέπει κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών στον οδηγό που προκάλεσε θάνατο.
της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος και
της παράβασης του άρθρου 43 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στην εγκατάλειψη του θύματος.

Το σοκαριστικό τροχαίο στη Γλυφάδα

Το δυστύχημα συνέβη ξημερώματα της Τετάρτης 19/02/2020 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα. Το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος κατηγορούμενος, με συνοδηγό μία φίλη του, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ξέφυγε της πορείας του όταν συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα, το οποίο προσπάθησε να προσπεράσει κάνοντας «σφήνα». Το σπορ αυτοκίνητο φαίνεται να πήρε κλήση με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει την πρόσφυση . «Γλυστρώντας» στην άσφαλτο το όχημα , παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή που χτύπησε σε κολόνα και τραυματίστηκε θανάσιμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share