Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

6χρονο κοριτσάκι πέφτει με το ποδήλατό του πάνω σε ζευγάρι - Αυτό που ακολουθεί θα σας σοκάρει... (Video)

Ανατριχιαστικό!

13 Μαΐου 2020 14:05
6χρονο κοριτσάκι πέφτει με το ποδήλατό του πάνω σε ζευγάρι - Αυτό που ακολουθεί θα σας σοκάρει... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από το ποδήλατό του επειδή ένα ζευγάρι που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του αρνήθηκε να αφήσει χώρο στο παιδί για να περάσει. Ενώ, μια συγκινητική στιγμή εξελίσσεται σε ένα άλλο βίντεο με ένα τυφλό κοριτσάκι να βλέπει για πρώτη φορά την μητέρα του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail,το κοριτσάκι ακούγεται να φωνάζει «με συγχωρείτε» στον άνδρα και τη γυναίκα που περπατούν με το σκύλο τους σε πάρκο του Νότιγχαμσαϊρ της Βρετανίας, για να κάνουν στην άκρη και να περάσει. Αλλά κανείς από τους δύο δεν κουνιέται και το κορίτσι προσπαθεί να ισορροπήσει με το ποδήλατο ανάμεσά τους και τελικά πέφτει και χτυπάει τον άνδρα στο πόδι του.

Στη συνέχεια, το κοριτσάκι βάζει τα κλάμματα ενώ ο άνδρας πετάει κάτω το ποδήλατό της και φεύγει. Αφού η μικρή έπεσε, ο πατέρας της ζήτησε εξηγήσεις στον άνδρα λέγοντάς του ότι το παιδί «φώναξε με συγχωρείτε αρκετές φορές» προκειμένου να κάνετε χώρο.

Η μητέρα της, που ανάρτησε το περιστατικό στα social media είπε ότι η κόρη της έχει φοβηθεί και ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας που περπατούσε με τον σκύλο του είπε «εντάξει και τι έγινε;» αφότου το κοριτσάκι έπεσε και έβαλε τα κλάματα.

Θα λιώσετε: Κάμερα καταγράφει 2χρονο κοριτσάκι να μαθαίνει στο κουτάβι της πως να κατεβαίνει την τσουλήθρα - Η αντίδρασή του; Μοναδική

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που ένα κορίτσι ηλικίας δύο ετών μάθαινε στο τρομαγμένο κουτάβι της πώς να χρησιμοποιεί την τσουλήθρα σε μια παιδική χαρά. Σίγουρα η σκηνή θα σας θυμίσει και αυτό το κουτάβι που κοιμόταν μαζί με το νεογέννητο μωρό!

Η Evelyn, από το Kennewick της Ουάσινγκτον, καταγράφηκε στην κάμερα να δείχνει στο κουτάβι της, τη Franny, πώς να χρησιμοποιεί την πράσινη τσουλήθρα. Η μικρή χτυπά το χέρι της στην πλαστική τσουλήθρα για να δείξει στο μικρό μπόξερ πώς να κατέβει. Η Franny τελικά αποφάσισε να κατέβει και οι χρήστες των κοινωνικών μέσων “έλιωσαν” με το γλυκό βίντεό τους!

Η μητέρα της Evelyn, η Morgan Young, ανέβασε το βίντεο στο Facebook χθες και δήλωσε: “Η 2 ετών κόρη μου Evelyn και το εννιά εβδομάδων μπόξερ μας, η Franny, έπαιζαν μαζί στο πάρκο.” “Παρακολουθήστε, αυτές οι δυο είναι αχώριστες!”

Η μικρή Evelyn κρατάει ένα παιχνίδι και γλιστράει στην τσουλήθρα. Η Franny πήγε στην κορυφή της τσουλήθρας, όμως μετά φοβόταν να κατέβει…Η Evelyn ενθαρρύνει το κουτάβι να κατέβει λέγοντάς του «Άντε Franny»! Το κουτάβι στη συνέχεια κάνει το βήμα και γλιστράει στην τσουλήθρα!

Δείτε την αξιολάτρευτη στιγμή παρακάτω:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share