Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Πειραιά: Αυτοκίνητο με δύο άτομα έπεσε στο λιμάνι (Video)

Σοκ!

13 Μαΐου 2020 08:37
Συναγερμός στον Πειραιά: Αυτοκίνητο με δύο άτομα έπεσε στο λιμάνι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτοκίνητο με δύο άτομα έπεσε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Βασιλειάδη, στην πύλη Ε1 στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, υπό άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες. Σοκ είχε προκληθεί επίσης στον Πειραιά τις προηγούμενες ημέρες με το θάνατο 91χρονου άνδρα, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς της αισθήσεις του στο κεντρικό λιμάνι.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού, όπου διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγός και η 18χρονη συνοδηγός του είχαν βγει από το όχημα που βυθίστηκε. Ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι, αλλά και η 18χρονη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».

Για το συμβάν διενεργεί προνάκριση το λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ το ΙΧ αυτοκίνητο αναμένεται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα.

Θρίλερ στον Πειραιά! Βρέθηκε το πτώμα νεκρού άνδρα στο λιμάνι!

Θρίλερ επικρατεί στον Πειραιά, αφού τις πρώτες πρωινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας (2/3), η Αστυνομία εντόπισε τη σορό νεκρού άνδρα, αγνώστων στοιχείων προς το παρόν, στο λιμάνι, στο ύψος της θαλάσσιας περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη σορό, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Τζάνειο''. Δείτε και την υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε στη Ριτσώνα.

Ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 65-70 ετών, είχε ύψος περίπου 1,80μ, είχε λευκά μαλλιά και ήταν ενδεδυμένος με μπλε φόρμα, καρό πουκάμισο και γκρι μπουφάν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Θρίλερ για 250 μετανάστες στην Κέα: Το πλοιάριο προσέκρουσε στο λιμάνι του νησιού!

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κέα με ένα φορτηγό πλοίο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, να προσαράζει λίγο μετά τις 4 έξω από τον λιμενοβραχίονα του νησιού και από μέσα να αποβιβάζονται περισσότεροι 250 μετανάστες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, για την ώρα οι μετανάστες φιλοξενούνται σε εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο του νησιού, με το πλοιάριο πρώτα να έχει προσκρούσει πρώτα στο λιμάνι του νησιού. Δείτε και τις εξελίξεις που υπάρχουν στον Έβρο.

Από την πλευρά του το Λιμενικό μιλά για την ώρα για «ικανό αριθμό επιβαινόντων που αποβιβάστηκαν από το πλοίο» προσθέτοντας ότι αγνοείται και ο πλοίαρχος του πλοίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share