Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ήταν ένας εφιάλτης... Δύο μήνες κόλασης...» - Συγκλονίζει 23χρονο μοντέλο που κέρδισε τον κορωνοϊό 74 μέρες μετά (photo)

Σοκάρει με την περιγραφή της

13 Μαΐου 2020 08:25
«Ήταν ένας εφιάλτης... Δύο μήνες κόλασης...» - Συγκλονίζει 23χρονο μοντέλο που κέρδισε τον κορωνοϊό 74 μέρες μετά (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονίζει 23χρονο μοντέλο που κέρδισε τον κορωνοϊό 74 μέρες μετά, με την περιγραφή της να σοκάρει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένας εφιάλτης... Δύο μήνες κόλασης...». Επίσης, σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας καθώς το 20χρονο μοντέλο Τζίνα Βογιατζή ήταν αυτή που βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη με το δεμένο λουρί σκύλου στο χέρι.

Η 23χρονη Μπιάνκα Ντομπρόιου, η οποία είχε συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς οι γιατροί συνέχιζαν για εβδομάδες επί εβδομάδων να διαπιστώνουν ότι είναι φορέας του ιού μετά την προσβολή της από αυτόν στην Μπολόνια.

Η 23χρονη καλλονή από τη Ρουμανία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Sant' Orsola» στις 28 Φεβρουαρίου με πυρετό 40,7 και αφού υποβλήθηκε σε τεστ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική στον ιό. Η Ντομπρόιου υποβλήθηκε συνολικά σε 11 τεστ με επτά να βγαίνουν θετικά, δύο να μην είναι ξεκάθαρα και τελικά δύο αρνητικά.

Οι θεράποντες ιατροί χαρακτήριζαν «μοναδική» την περίπτωση της Μπιάνκα, η οποία από τις 6 Μαρτίου οπότε και πήρε εξιτήριο παρέμεινε σε αυστηρή απομόνωση στο σπίτι της. «Αυτό που ξέρω είναι ότι πέρασα δύο μήνες κόλασης. Τι θέλω να κάνω τώρα; Θέλω να παω μια βόλτα. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς είναι αυτό» έγραψε η νεαρή στην ανάρτησή της στο Instagram.

Όσο για το γεγονός ότι πλέον είναι αρνητική στον κορωνοϊό η ίδια γράφει «είναι ένα μοναδικό συναίσθημα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αλήθεια αυτό». «Ήταν ένας εφιάλτης, όσοι δεν το έχουν ζήσει δεν μπορούν να το καταλάβουν. Τώρα πλέον οι ημέρες έχουν νόημα ξανά» προσθέτει η νεαρή.

Είδηση σοκ: Αυτοκτόνησε 33χρονο μοντέλο

Τέλος στη ζωή της, σε ηλικία μόλις 33 ετών, έβαλε το γνωστό μοντέλο και Playmate, η Ashley Mattingly.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η πρώην Playmate βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία μέσα στο σπίτι της στο Austin, του Τέξας, τρεις μέρες μετά τον θάνατό της, σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ ταλανίζονται από τους χιλιάδες θανάτους λόγω κορωνοϊού.

Τα δίδυμα αδέλφια της Ashley, ο Billy και η Christy, ανακοίνωσαν την τραγική είδηση του θανάτου της στα social media, ενώ ανέφεραν ακόμη ότι δίπλα στο νεκρό σώμα της είχε αφήσει και σημείωμα.

Σύμφωνα με το TMZ, η 33χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, όταν ένας φίλος της ειδοποίησε την αστυνομία επειδή είχε ανησυχήσει, καθώς το μοντέλο είχε μέρες να επικοινωνήσει.

Η Ashley Mattingly αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ το 2012 είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία τον πρώην σταρ του Prison Break, Lane Garrison, με τον οποίο εκείνη την περίοδο είχαν σχέση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share