Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρικτός θάνατος για 26χρονο σέρφερ - Τον κατασπάραξαν 15 λευκοί καρχαρίες (Video)

Σοκ

13 Μαΐου 2020 07:38
Φρικτός θάνατος για 26χρονο σέρφερ - Τον κατασπάραξαν 15 λευκοί καρχαρίες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικτό θάνατο είχε ένας 26χρονος σέρφερ, στην φημισμένη Sand Dollar Beach της Καλιφόρνια, καθώς τον κατασπάραξαν 15 λευκοί καρχαρίες. Ενώ, «το Χάρο με τα μάτια του» είδε ένας Γάλλος σέρφερ στην Αυστραλία αφού ενώ βρισκόταν στη θάλασσα με τη σανίδα του δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία.

Ο νεαρός «έσπασε» την καραντίνα που υπάρχει στην περιοχή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και μπήκε στην θάλασσα. Ωστόσο, στην περιοχή έχουν μαζευτεί πάνω από 15 λευκοί καρχαρίες καθώς η καραντίνα έχει προκαλέσει πολλές αλλαγές πάνω στην πανίδα, αφού η απουσία των ανθρώπων έχει επιτρέψει στα τεράστια αρπακτικά να πλησιάσουν την παραλία.

Ο άτυχος σέρφερ πέθανε αμέσως, καθώς η επίθεση του καρχαρία ήταν τόσο άγρια, που διαμέλισε τον 26χρονο. Ο σερίφης της περιοχής απέκλεισε την περιοχή ενώ έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του καρχαρία που ευθύνεται για τον θάνατο του νεαρού.

Καρχαρίας ορμάει να ξεσκίσει το κεφάλι δύτη με τη συνέχεια να σοκάρει...! (Video)

Καρχαρίας παραλίγο να ξεσκίσει το κεφάλι δύτη και να γλιτώνει παρά τρίχα από τα σαγόνια του θαλάσσιου θηρευτή. Ενώ, σοκ προκαλεί η είδηση για τον άνθρωπο που κατασπαράχθηκε από καρχαρία και αναγνωρίστηκε μόνο από την βέρα του!

Μόνο για λίγο δεν κατάφερε ο καρχαρίας να αρπάξει το κεφάλι του άντρα, που δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, λόγω της χαμηλής ορατότητας στο βυθό.

Ευτυχώς, ο δύτης είδε τον καρχαρία τελευταία στιγμή και πρόλαβε να σκύψει λίγο πριν το μεγαλοπρεπές σαρκοβόρο προλάβει να μπήξει τα δόντια του στο κεφάλι του άντρα.

Μετά το τρομακτικό τετ α τετ, ο δύτης συνέχισε να παρατηρεί τον καρχαρία, ενώ ο τεράστιος υποβρύχιος κυνηγός συνέχισε το κολύμπι του αδιάφορο, αναζητώντας νέα λεία.

Αυτός ο άνδρας πήρε την κάμερα και κατέγραψε τη βουτιά του. Ωστόσο μέσα στο νερό τον περίμενε ο απόλυτος εφιάλτης!

Ο άνδρας της φωτογραφίας, θέλησε να κάνει μια βουτιά από έναν βράχο! Ωστόσο, πριν πέσει πήρε μαζί του μια κάμερα, η οποία κατέγραψε κάτι τρομακτικό!

Μετά τον άνδρα που έγινε ρεζίλι αφήνοντας την κάμερα του υπολογιστή ανοιχτή, είδαμε αυτόν τον άνδρας ο οποίος κατατρόμαξε όταν έπεσε μέσα στη θάλασσα. Συνέβη το χειρότερο που μπορεί να συναντήσεις μετά από μια βουτιά!

Συγκεκριμένα ένας άνδρας πήδηξε από έναν βράχο στον Κόλπο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας φορώντας… μια GoPro κάμερα…. Μέσα στο νερό όμως, τον περίμενε μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη! Ειδικότερα τον περίμενε ένας... καρχαρίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share