Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονης στο Κερατσίνι

Ενδέχεται να είναι σε κίνδυνο η ζωή της

12 Μαΐου 2020 21:05
Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονης στο Κερατσίνι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 31χρονης από το Κερατσίνι, καθώς τα ίχνη της χάθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ενεργοποιεί missing alert. Ενώ, ευχάριστα είναι τα νέα για το 10χρονο κοριτσάκι από τη Στυλίδα, που είχε εξαφανιστεί, με τη Δήμητρα Μελαχροινάκη να εντοπίζεται καλά στην υγεία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Στις 12/05/2020 και ώρα 02:00 π.μ., εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κερατσινίου, η Μαρίνα Στεπανιούκ, 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίνας Στεπανιούκ σήμερα, 12/05/2020, απογευματινές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρίνα Στεπανιούκ έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα με κουκούλα, μπλε παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Πέπλο μυστηρίου: Αγνοείται ζευγάρι γυναικών που μόλις είχαν αρραβωνιαστεί - Βρέθηκαν δυο πτώματα σε αυτοκίνητο όμοιο με το δικό τους (photo)

Ένα πέπλο μυστηρίου επικρατεί σε μία υπόθεση εξαφάνισης στις ΗΠΑ με ένα ζευγάρι γυναικών που μόλις είχαν αρραβωνιαστεί να αγνοείται και να εντοπίζονται δυο πτώματα σε αυτοκίνητο όμοιο με το δικό τους. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ με 44χρονο άνδρα να ομολογεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο που είχε η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους.

Η 27χρονη Στέφανι Μαγιόργκα και η 25χρονη Πέιτζ Εσκαλέρα εξαφανίστηκαν από τη Βόρεια Καρολίνα στις 15 Απριλίου χωρίς να έχουν μαζί τους, κινητό τηλέφωνο, λάπτοπ ή ρολόι και αφού μπλόκαραν τους φίλους τους στα social media.

Η αστυνομία, όπως αναφέρει η Mirror, επιβεβαιώσε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα πτώματα ήταν το ίδιο μοντέλο και το ίδιο χρώμα με εκείνο στο οποίο οι δύο κοπέλες εθεάθησαν τελευταία φορά αλλά οι σοροί ήταν σε προχωρημένη σήψη και δεν είναι δυνατόν να γίνει άμεση ταυτοποίηση.

Οι δύο γυναίκες είχαν καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας να φεύγουν από το σπίτι τους με το αυτοκίνητο. Η αστυνομία και το FBI έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους από τις 19 Απριλίου, όταν η συγκάτοικος των δύο κοριτσιών δήλωσε την εξαφάνισή τους. Οι οικογένειες και των δύο είναι συντετριμμένες και απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθούν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share