Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

IKEA: Γυναίκα αυτοϊκανοποιήθηκε σε καναπέδες και κρεβάτια

Σάλος!

12 Μαΐου 2020 07:44
IKEA: Γυναίκα αυτοϊκανοποιήθηκε σε καναπέδες και κρεβάτια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την άμεση αντίδραση της εταιρείας ΙΚΕΑ προκάλεσε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει μια γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται σε καναπέδες και κρεβάτια ενός εκ των καταστημάτων στην Κίνα.

Στο βίντεο, το οποίο έχει «κατέβει» από τις περισσότερες πλατφόρμες των κινεζικών social media φαίνεται μια ημίγυμνη γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται ενώ δίπλα της περνούν έκπληκτοι πελάτες του καταστήματος!

«Δηλώνουμε ξεκάθαρα αντίθετοι και καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές ενώ προχωρήσαμε άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής στην οποία βρίσκεται το επίμαχο κατάστημα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΙΚΕΑ, η οποία χτες άνοιξε τις πύλες της και στην Ελλάδα μετά την καραντίνα.

Στην ίδια ανακοίνωση παρέχονται διαβεβαιώσεις ότι «θα ληφθούν ακόμα πιο προσεκτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής» καλώντας τους καταναλωτές «να κάνουν βόλτα στα καταστήματα μας με πολιτισμένο τρόπο».

Η ταυτότητα της γυναίκας που προκάλεσε το σκάνδαλο παραμένει άγνωστη ενώ Κινέζοι χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι το κατάστημα βρίσκεται στην επαρχία Γκουαντόνγκ.

Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι βίντεο έχει καταγραφεί πριν από την κρίση με τον κορωνοϊό καθώς οι περισσότεροι από όσους εμφανίζονται σε αυτό δεν φορούν μάσκες.

"Πνίγηκαν" ΙΚΕΑ και Leroy στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" - Ουρές από εκατοντάδες πολίτες (video)

Τι και αν οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός σε καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες μετά την άρση των μέτρων, φαίνεται πως το περιστατικό στην ΔΕΗ, το πρωί της Δευτέρας, δεν ήταν το μοναδικό.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της ίδιας μέρας απίστευτες ουρές σημειώθηκαν σε ΙΚΕΑ και Leroy Merlin στο Αεροδρόμιο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι θέσεις Parking, ειδικά στο δεύτερο κατάστημα, είχαν γεμίσει ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι εικόνες που σας μεταφέρει αποκλειστικά το Athensmagazine.gr στο παρακάτω βίντεο!

Αδιανόητο...

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share