Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό (photo)

Πέθανε ο πατέρας του

11 Μαΐου 2020 12:40
Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Σοκ και θλίψη επικρατεί και στο χώρο της μουσικής μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop».

Συγκεκριμένα, πέθανε στα στα 92 του ο βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ πατέρας του χολιγουντιανού σταρ, Μπεν Στίλερ. Με μία ανάρτηση στο Twitter ο ηθοποιός έγραψε: «Με λύπη ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου Τζέρι Στίλερ, έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια. Ήταν ένας φοβερός μπαμπάς και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Ανι για 62 χρόνια. Θα μας λείψει. Σ' αγαπώ μπαμπά».

Ο θρυλικός ηθοποιός Τζέρι Στίλερ, ήταν παντρεμένος με την Αν Μιάρα, επίσης ηθοποιό. Μπαμπάς και γιος έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κινηματογραφικά και τηλεοπτικά, με πιο γνωστή την ταινία «Zoolander», αλλά και τα «Heavyweights», «Hot Pursuit», «The Heartbreak Kid» και «Zoolander 2».

Πέθανε γνωστός ηθοποιός από καρκίνο (photo)

Έφυγε από τη ζωή ο Ινδός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρίσι Καπούρ, μετά από επιπλοκές του καρκίνου. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό του Τζον Πράιν από επιπλοκές του φονικού ιού σε ηλικία 73 ετών.

Ο αδερφός του, Ραντχίρ Καπούρ, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός κατέληξε σε νοσοκομείο στη Βομβάη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος και ο ηθοποιός του Καπούρ, Νεέτου, βρισκόταν στο πλευρό του κατά τις τελευταίες στιγμές του. «Αυτή είναι μια τρομερή εβδομάδα για τον ινδικό κινηματογράφο, με τον θάνατο ενός άλλου θρύλου, του ηθοποιού Ρίσι Καπούρ» δήλωσε ο βουλευτής και πρώην επικεφαλής του Εθνικού Κογκρέσου της Ινδίας Ραούλ Γκάντι.

Ο Καπούρ έλαβε ένα εθνικό βραβείο ταινίας για το ντεμπούτο του ως παιδί στην ταινία του πατέρα του Mera Naam Joker του 1970. Συμμετείχε επίσης σε πολλές ινδικές επιτυχίες. Ο τελευταίος ρόλος του ήταν στο remake της ισπανικής ταινίας The Body. Ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει επίσης πρόσφατα το επόμενο έργο του, ένα remake της ταινίας The Intern.

Σοκ στο χώρο του κινηματογράφου - Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός (photo-video)

Σοκ επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου καθώς πέθανε σε ηλικία 53 ετών o Ινδός ηθοποιός, Ιρφάν Καν από καρκίνο, μετά από μάχη δύο ετών. Ήταν γνωστός παγκοσμίως με τις ταινίες «Η ζωή του Πι» και «Slumdog Millionaire». Θρήνος επικρατεί επίσης και στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του τραγικού θανάτου πασίγνωστου τραγουδιστή

Ο Ινδός ηθοποιός είχε διαγνωστεί εδώ και δύο χρόνια με έναν σπάνιο νευροενδοκρινή όγκο. Την Τρίτη είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο στη Βομβάη με λοίμωξη του παχέος εντέρου, ενώ την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή στο twitter ο σκηνοθέτης Σχούζιτ Σιρκάρ.

Ο Ιρφάν Καν έγινε ευρέως γνωστός μετά τη συμμετοχή του στις ταινίες «Slumdog Millionaire» και «Jurassic Park». Πριν από τρεις ημέρες, είχε πεθάνει η μητέρα του Σάιντα Μπέγκουμ σε ηλικία 95 ετών. Ο διάσημος ηθοποιός υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον όγκο στις ΗΠΑ και επέστρεψε στην Ινδία για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, Angrezi Medium.

Άφησε πίσω του σπουδαίο κινηματογραφικό έργο με μια ευρεία γκάμα ταινιών στις οποίες συμμετείχε. Ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας μεγάλα και γοργά βήματα στην τηλεόραση, πριν περάσει στο Bollywood και γίνει γνωστός το 2001, αρχικά από ταινίες μικρού μήκους, ενώ το μεγάλο άλμα προς το Hollywood έγινε χάρη στο έργο «Η ζωή του Πι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share